GBK parempi Wallsportissa

GBK parempi Wallsportissa TP-Seinäjoki – GBK 3-5 (3-2)TP-Seinäjoen B-juniorijoukkue kärsi harmittavan tappion Wallsport Areenassa GBK:lle Komia-turnauksen päätteeksi sunnuntai-iltana.Ismo Koskelan valmentama ryhmä ei toki pelannut BSM-joukkueella, vaan kehissä oli melko sekalainen seurakunta niin BSM, B2, kuin nuorempiakin pelimiehiä.Silti tappiota on turha erityisemmin selitellä, sillä kotijoukkue johti peliä jo 3-1.Ottelun seitsemännellä minuutilla Joonas Kuivalainen nosti hienosti isännät johtoon ja 13. minuutilla Raitt Peltoja teki saman tempun lisäten johdoksi jo 2-0. Vain pari minuuttia edellisestä Joel Wikman kavensi, mutta kellon ehdittyä taas kaksi minuuttia eteenpäin iski Pekka Jaskari numeroiksi 3-1.Siihen päättyivätkin isäntien juhlat. Vielä ennen taukoa Tobias Wentin kavensi ja toisella puoliajalla vieraat iskivät kolme osumaa, joista ensimmäisen pilkulta. Kotijoukkueen maalivahti Jarkko Orava katseli samassa tilanteessa punaista ja näin TP-Seinäjoki pelasi puolet ottelusta vajaalla.