Golfia ja reissua lomalla

Norjassa majaileva TP-55:n kasvatti, Tero Mäntylä, sai ensimmäisen kautensa kolmivuotisesta pestistään päätökseen Aalesunds FK:n riveissä. Kausi on päättynyt ja lomailu alkanut.

– Tavallaan on alkanut. Olen vielä Aalesundissa ja treenaillut vähän, mutta torstaina lähden sitten Espanjaan golf-lomalle. Sitten tullaan Suomeen 1. joulukuuta ja siitä sitten kohta kohti uutta lomaa, kertoo joukkueensa kanssa viikonloppuna hienoissa maisemissa rentoutunut Tero.

– Oltiin joukkueen kanssa semmoisessa ikään kuin päätösjuhlassa. Perjantaista sunnuntaihin kylpylää, ruokaa ja rentoutumista tuolla Geiranger-vuonolla. Hiukan oli hienot maisemat, Tero kertoo aktiviteeteista. Tästä voi muuten tsekata ne maisemat.

Luonnollisestikin mies on seurannut myös SJK:n mestaruuden jälkeistä humua ja junioripuolen toimintaa.

– Oli muuten hieno huomata, että tuli tekniikkakisoistakin taas pari kultaa. Onnea pojille. Aivan mahtavaa. Näkee, että some toimii ja se n nykyisin seuralle kuin seuralle erittäin tärkeä juttu, Tero hehkutti poikien menestystä.

– Edustuksen puolella Mehun (Mehmet Hetemaj) jatko oli tosi hieno homma. Nyt vain joukkue hyvään kuosiin ja kasaan aikaisessa vaiheessa. Tietenkin tässä kohdassa kautta on kaikilla vielä aika paljon liikkuvia osia, naurahti Tero.

Vähän aikaa vielä aika kuluu katselemalla futista ja lukemalla vaikka Stephen Kingiä. Säätkin ovat olleet samaa tyyliä kuin kotipuolessa.

– Kerkesin vaihtaa talvirenkaat kun lunta tuli viikonloppuna oikein huolella. Oli ihan talvea. Nyt on jo plussan puolella seitsemän astetta, naurahti Tero ja lähetti terkkuja.