Haastajat taas tasan

Haastajat taas tasanTP-Seinäjoen B2-juniorit eivät suostu häviämään. Torstaina joukkue haki 2-2 (1-0) –tasapelin vieraskentältä Lapuan Virkiää vastaan. Toki kahden maalin johdon hukkaaminen hiukan jäi kaivelemaan, mutta silti saldo on seitsemän ottelun jälkeen tappiosarakkeen kohdalta nolla.
"Virkiä aloitti pelin hurjalla prässillä. Pystyimme kuitenkin suoriutumaan siitä ihan hyvin", kertoi joukkueen vastuuvalmentaja, Jari Vierikko.
Vieraat menivät ottelussa johtoon vajaan vartin jälkeen Aleksi Oijennuksen annettua keskityksen, jonka Tuomas Kallionpää toimitti verkkoon.
Oijennus itse vei siipirikkoisena matkassa olleen joukkueensa kahden maalin johtoon ruuhkasta ottelun 55. minuutilla, mutta Virkiän onnistui kaventaa jo kolme minuuttia myöhemmin. Tasoihin lapualaiset nousivat 68. minuutilla.
"Kyllä tämä on yllättävänkin kova sarja. Siinä mielessä on kuitenkin kehitytty, että pikkuisen on jo tullut pelaamisen rutiinia. Toisaalta pakkohan sitä on tulla kun paljon pelataan", myhäili "Jaice".
Vieraista onnistuivat hyvin maalissa pelannut Panu Leppä, sekä toppariparina pelanneet Eero Kantamaa ja Olli Hernesniemi.