Haastajien putki jatkuu

Haastajien putki jatkuuSödervalla BK – TP-Seinäjoki 1-2 (0-0)44 min 0-1 Miika Martikkala48 min 0-2 Eetu Takala51 min 1-2 Leonid GrinesTP-Seinäjoen B-haastejoukkue haki pisteet Södervalla BK:lta Maalahdessa pelatusta ottelusta. Joukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa syyskierroksen alkajaisiksi.Ottelun ensimmäinen puolisko mentiin maalittomana, mutta heti toisen puoliajan alussa Timo Koivu syöttiMiika Martikkalalle joka pisti pallon varmasti maaliin.Peliä ei ehtinyt kulua kuin neljä minuuttia niin asialla oli Eetu Takala joka latoinumeroiksi 0-2, Eetu onkin päässyt hyvään vireeseen sillä kaikissa syyskierroksen pelissä on verkko heilunut.Pelin toisen puolisko alkoi hyvin TP:n hallitessa peliä, mutta olisiko pieni hyvänolon tunne hiipinyt pelipaidan alle sillä kotijoukkue pääsi kaventamaan tilanteeksi 1-2 ja tästä muutama minuutti niin Miika Martikkalasai täysinaiheettoman suoran punaisen. Niinpä viimeinen puoli tuntia pelattiin vajaalla, mutta ei silti vetäydytty vain puolustamaan vaan koitettiin pelata normaalisti ja hyvin pojat tästä suoriutuivat.Puolustuslinja toimi hyvin koko pelin ajan ja kun hyökkäyksiä vietiin laitojen kautta, niin tilanteitakin saatiin. Hieno peli pojat, tästä on hyvä jatkaa 16.8 jolloin VIFK saapuu vieraaksemme.