Haastajilla hurja avaus

Haastajilla hurja avausIskmo-Jungsund BK – TP-Seinäjoki 1-6 (1-2)07 min 0-1 Erno Ruismäki23 min 0-2 Tuomas Kallionpää42 min 1-2 Anton Björses73 min 1-3 Eetu Takala76 min 1-4 Erno Ruismäki77 min 1-5 Miika Martikkala79 min 1-6 Erno Ruismäki
Haastejoukkueen syyskierroksen avaus meni mallikkaasti Botniahallin tekonurmella päättyen 6-1 voittoon isäntäjoukkue Iskmo-JUngsund BK:sta.
Ottelu ei pelillisesti ollut niin selvä kuin mitä loppulukemat antaisi olettaa. TP siirtyi seitsemän minuutin kohdalla 0-1 johtoon Erno Ruismäen maalilla ja siitä noin vartti, niin Teemu Miilumäen ylähirteen osuneen kulmapotkun jälkitilanteesta Tuomas Kallionpää siirsi vieraat 0-2-lukemiin.
Kotijoukkueella oli tilanteita mutta Tuomas Karjanlahti hoiti ne varmasti.
Toisen puoliajan alussa I-JBK tuli vahvasti ja parin minuutin pelin jälkeen kavensi 1-2, puolustuksen pelatessa hieman löysästi tilanne.
Vasta pelin viimeisten minuuttien aikana peli ratkesi TP:lle Eetu Takalan komean vedon painuessa verkon perille. Tämä ratkaisi pelin ja TP pisti palloa maalin minuutin välein.
Vaikka voitto tuli selvästi niin silti vastuuvalmentaja Jari "Jaice" Vierikko kaipasi enemmän "täysillä pelaamista", menemistä loppuun asti tilanteissa ja järkeä peliin.
TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti, Samuli Aaltonen, Joona Hautala, Olli Hernesniemi, Tuomas Kallionpää, Eero Kantamaa, Petri Keskinen, Miika Martikkala, Teemu Miilumäki, Aleksi Oijennus, Anssi Rinta-Antila, Erno Ruismäki, Eetu Takala, Samuli Kiviaho
Sunnuntaina haastetaan Virkiä Prunttimäessä klo 12.00.