Haastajille harmillinen tappio

I-jBK – TP-Seinäjoki B/2 3-2 (1-209 min 0 – 1 Joona Hautala37 min 0 – 2 Aapo Metsä-Ketelä38 min 1 – 2 Emil Gullblom72 min 2 – 2 Joel Anderssen78 min 3 – 2 Emil Gullblom Haastejoukkue aloitti vahvasti ottelun mennen yhdeksännellä minuutilla 0 – 1 johtoon.Saku Kimpimäki syötti oivallisesti maalin takakulmalle,josta Joona Hautala ei erehtynyt, vaan pisti pallon varmasti maaliin. Ottelu oli haastejoukkueella hyvin hallussa ja 0 – 2 lukemat tuli 37 min, kun Aapo Metsä-Ketelä laukoi voimalla maalivahdin käsien kautta maaliin. Tämän jälkeen alkoikin sitten tuomarin tuomiot vaikuttamaan pelin kulkuun, ensin Eetu Takalan suojatessa palloa yli päätyrajan, tuomittiin siitä kotijoukkueelle vapari, jonka Emil Gullblom pisti hienosti kierteisenä takanurkkaan. Tauolle päästiin vielä TP:n 1 – 2 johdossa. Toista puoliaikaa pelattiin puolisen tuntia ja koko ajan pilli tuntui soivan vain kotijoukkueen hyväksi ja niinpä 72 min Joel Andersen iski tasoituksen ja aivan pelin loppuminuuteilla jälleen Emil Gullblommin vapari kaarsi sopivasti upoten maalissa pelanneen Niklas Tuovisen selän taakse, vieden kotijoukkueen 3 – 2 johtoon. Kotijoukkueen maalit oli kaikki erikoistilanne maaleja, ja hyviä olivatkin. Maalit eivät TP:läisiä niinkään harmittaneet, kuin tapa jolla nämä erikoistilanteet tuli. Niklas, josta on alettu " kasvattamaan" maalivahtia, kun koko kauden haastejoukkueen maalivahtitilanne on ollut huono, on pelannut haastavassa paikassa todella hyvin. Kyllä joukkueella pitäisi olla maalivahti, joka harjoittelisi ja pelaisi joukkueen kanssa. Joukkueen esitykseen voi kuitenkin olla tyytyväinen, ottaen huomioon että tämä oli kolmas kova peli viikon sisällä ja tänäänkin osa joutui tulemaan suoraan koulun penkiltä bussiin, mikä varmasti hieman vaikuttaa pelivireeseen. Nyt on kuitenkin viikko aikaa levätä ennen kauden viimeistä ottelua Virkiää vastaan, joka pelataan 15.9. Toivotaan, ettei syksyn flunssaaalto iske voimalla haastejoukkueen riveihin. TP-Seinäjoki: Niklas Tuovinen, Ville Salonpää, Samuli Aaltonen, Eetu Takala, Roope Takala, Saku Kimpimäki, Aapo Metsä-Ketelä, Tuomas Kallionpää, Teemu Miilumäki, Aleksi Aho, Joona Hautala, Aleksi Oijennus, Nuutti Turtiainen, Taavi Ahopelto.