Haastajille tappio Närpiössä

04 min 1 – 025 min 2 – 032 min 2 – 1 Eetu Takala38 min 3 – 145 min 4 – 1 rp B-haaste kävi testaamassa 1-div. pelaavan Kraftin tason Närpiössä. Ottelua oli pelattu vain muutama minuutti kun Kraft teki ensimmäisen maalinsa, toki tilanne oli paitsio, mutta tuomareilla oli sen verran sini/keltaiset silmät että maali hyväksyttiin. Seuraava maali kulmapotkusta oli taas niin hyvä, että siinä ei maalissa pelanneella Jarkko Oravalla ollut mahdollisuuksia. Haastejoukkueen kavennus nähtiin kun Eetu Takala haistoi kotijoukkueen puolustuksen syötön maalivahdille ja iski tilanteesta lukemiksi 2-1. Tästä odotettiin haastajien syttyvän paremmin taisteluun, mutta muutaman minuutin pelin jälkeen puolustuksen virheestä lukemat oli 3-1. Toista puoliaikaa oli pelattu viitisen minuuttia kun tuomari tuomitsi rankun, jonka vastustaja laittoi varmasti verkkoon. Lisämaaleja ei enää nähty, vaikka haastejoukkueella oli muutamia hyviä paikkoja joista olisi voinut maaleja tehdä, mutta nyt ei ollut paras päivä pojilla. Toki ottelussa tehtiin paljon kokeiluja tulevaa sarjakautta ajatellen, mikä varmasti osaltaan pisti peliä sekaisin, mutta nämä kokeilut on hyvä tehdä harjoitusotteluissa.Kaiken kaikkiaan ottelu antoi valmentajille paljon ja runsaasti hyviä suorituksia nähtiin, vaikka osa oli toipilaina matkassa (Jarkko Orava) ja muutama kova pelimies puuttui.