Hastajat katkoivat Jalaksen

1-0 Tuomas Kallionpää2-0 Saku Pikkarainen2-1 Teemu Parkkari3-1 Saku Pikkarainen Viikko sitten koettu 0-6 tappio VPS:lle ei enää painanut mieliä kun B-haaste joukkue otti voiton Jalaksesta numeroin 3-1. Pelin avausosumasta n. 20 min kohdalla vastasi Tuomas Kallionpää, jonka vapaapotku rankkualueen rajalta upposi maaliin.Haastejoukkue kasvatti johtonsa numeroihin 2-0 Saku Pikkaraisen vedolla mutta Jalas ei vielä lannistunut vaan kavensi lukemat 2-1 ensimmäisen puoliajan loppupuolella.Toisella puoliajalla TP jatkoi painostusta ja useita maalipaikkojakin oli ja joitakin myös tuhlattiin. Hetken ehdittiin jo tuulettaa 3-1 numeroita, kun Joona Hautala pisti pallon maaliin, mutta tilanne tulkittiin paitsioksi.Loppulukemat 3-1 iski Saku Pikkarainen joka oli varsin hyvässä vireessä, kuten muukin joukkue verrattuna VPS otteluun. Toki vielä nytkin tuli luvattoman paljon harhasyöttöjä, mutta kun niihin saadaan parannusta niin joukkueen peliin voidaan olla tyytyväisiä.