Helppo voitto avasi syyskierroksen

SJK-juniorit v FC Kuffen 5-1 (2-0)12 min 1-0 Tommi Luopajärvi18 min 2-0 Sami Viljanen51 min 3-0 Sami Viljanen55 min 4-0 Tommi Luopajärvi84 min 5-0 Joni Rintatalo90 min 5-1 Benjamin Holmgren (rp)

SJK-juniorit avasi syyskierroksen Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa selvällä voitolla FC Kuffenista Seinäjoen Keskuskentällä. Koivulahtelaisilla ei ollut ottelussa ainuttakaan maalintekopaikkaa. AInokaisensa joukkue sai täysin hölmöstä, mutta selvästä pilkusta ottelun viimeisellä minuutilla.

Kotijoukkue sen sijaan pyöritti palloa tuttuun tyyliinsä. Pallonhallinta oli täysin ylivoimaisesti isännillä ja maalintekokin sujui helteestä huolimatta erinomaisesti.

Ensimmäisen maalin viimeisteli itselleen vastustajan pakista seinän pelannut Tommi Luopajärvi hienolla laukauksella takakulmaan ja kuusi minuuttia myöhemmin pääsi Sami Viljanen nappaamaan reboundin haltuunsa maalin etukulmalla viimeistellen siitä 2-0.

Raskas keli vei enimmät juoksuhalut, mutta laiskatempoisenakin peli pysyi edelleen kotijoukkueen näpeissä.

Heti toisen puoliajan aluksi Sami Viljanen teki illan toisen maalinsa nostaen kauden saldonsa seitsemään osumaan. Aivan kuten ensimmäisellä puoliajalla, niin nytkin kotijoukkue maalasi uudelleen heti perään. Nyt asialla oli Vilajsen tavoin illan toisen maalinsa tehnyt Tommi Luopajärvi, joka näin viimeisteli kauden ensimmäiset maalinsa.

Vaihdosta tullut Joni Rintatalo puolestan kohensi omaa saldoaan kuuteen maaliin tehden SJK-junioreiden viidennen maalin 84. minuutilla.

Voitto nosti SJK-juniorit takaisin sarjan kolmannelle sijalle, jonka ABC/Strömsö oli ottanut eilen haltuunsa kaadettuaan FC Korholmin identtisin lukemin illan matsin kanssa. Mielenkiintoinen tulos eiliseltä oli myös se, että kakkosena oliva Kungliga Wasa kuritti sarjajohtaja Norrvalla FF:ä peräti 4-1 aiheuttaen vöyriläisille kauden ensimmäisen tappion.

SJK-junioreiden osalta sarja jatkuu jälleen 29. heinäkuuta vierasottelulla FC Korsholmia vastaan. Sen jälkeen onkin heti 1.8. luvassa kotimatsi VPS J:tä vastaan.