Helppo voitto hyisessä tuulessa

SJK-juniorit v Norrvalla FF/Kanu YJ 5-0 (3-0)04 min 1-0 Aapo Heikkilä (rp)13 min 2-0 Veeti Ristilä32 min 3-0 Veeti Ristilä69 min 4-0 Samuli Vuorela72 min 5-0 Samuli Vuorela

SJK-juniorit otti helpon voiton Kyrkösjärven tekonurmella pelatussa B-junioreiden II divisioonan ottelussa Norrvalla FF/Kanu yhdistelmästä. Ottelua sävytti aivan hyytävä tuuli, joka saattoi muut läsnäolijat hypotermian partaalle pelaajien pysyttyä ainakin lähes lämpiminä liikkeensä ansiosta.

Pelillisiä hienouksia ei järin suuresti nähty, sillä olosuhteet verottivat tekemistä ja pelaaminen oli kerrassaan haastavaa.

Vierasjoukkue sai ensimmäisen tekopaikkansa jo noin minuutin pelin jälkeen, mutta alle viiden minuutin numerot olivat jo 1-0 Aapo Heikkilän rankkarilla kotijoukkueelle. Tuohon mennessä vieraiden pelitapa oli jo kertonut kaiken… repimistä ja raastamista, jonka seurauksena myös tuo rankkari ja myöhemmin myös suora punainen tulivat.

Kun valmentaja Esa Haanpäällä oli niukasti hyökkääjiä käytössään, heitti hän Veti Ristilän uudelle tontilla ja hyvin nuori mies onnistuikin. Hän hankki joukkueelleen pilkun, aiheutti ulosajon ja teki siinä sivussa kaksi maalia ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla kotijoukkueen peli hiukan sekosi liian nopeisiin pystysyöttöihin, jotka tuuli painoi päädystä ulos tai vastustajan veskarille.

Samuli Vuorela pääsi kuitenkin iskemään kolmen minuutin välein kahdesti ja näin saatiin aikaiseksi selkeät loppunumerot.

On täysin käsittämätöntä, että ennen illan ottelua Norrvalla FF/Kanu oli vain pisteen päässä SJK-junioreista, niin suuri oli joukkueiden tasoero kentällä. Voitollaan kotijoukkue nousi kahden pisteen päähän sarjan kärjessä olevista KPV/2:sta ja WFA:sta.