Hieno kenraali Närpiössä

TP-Seinäjoen kenraaliharjoitus ennen ensi lauantaina alkavaa Ykkösen kautta sujui sekä pelillisesti että tuloksellisesti mainiosti. Närpes Kraft hävisi ilman Mika Kalliota ja Toni Lehtistä pelanneelle TP:lle kotinurmellaan 0-1 (0-1)."Ensimmäinen jakso oli meiltä parasta peliä miesmuistiin", valmentaja Jari Kujala pääsi pitkästä aikaa hehkuttamaan omiensa esitystä.Mikko Ylihärsilällä oli jo ensimmäisellä minuutilla paikka viedä oranssipaidat johtoon. Yllättävän hitaan oloinen Kraft-puolustus oli muutenkin avausjaksolla vaikeuksissa seinäjokelaisvieraiden kanssa.Viitisen minuuttia ennen taukoa verkko lopulta heilahtikin kotijoukkueen päässä. Petri Huttu antoi pitkän ja tarkan syötön pystyyn Janne Järviselle, joka pisti pallon maaliin.Toisella puoliajalla tappioasemassa omaa peliään nostanut Kraft sai paremmin otetta, mutta Kalle Luoteen kanssa puoliksi TP:n maalilla pelannut Jukka-Pekka Kivimäki otti muutaman komean "kopin". Myös TP:llä oli pari hyvää paikkaa lisäosumiin.Uusimpana miehenä oranssipaidassa nähtiin mestarijoukkue Tampere Unitedissa viime kaudella 13 liigaottelua pelannut ja yhden maalin tehnyt Jussi Kotilahti, joka pelasi avausjakson oikeana linkkinä."Nopea kaveri, jolla on hyvä kosketus. Hän toi yhden lisäulottuvuuden peliimme", Kujala kehui.Myös Sergei Bragin oli jälleen mies paikallaan keskikentän keskellä Jyri Hietaharjun kanssa."Yhtään heikkoa lenkkiä ei joukkueessa ollut", omiensa otteisiin tyytyväinen valmentaja pani merkille.