Hieno nousu toi avausvoiton

TP-Seinäjoki – MiKi 3-2 (0-1)44 min 0-1 Joona Koivula48 min 0-2 Tuomo Pöyry51 min 1-2 Marko Huttu62 min 2-2 Pasi Oksanen66 min 3-2 Vesa KivimäkiTP-Seinäjoki taisteli vaikeuksien kautta makeaan avausvoittoon Kakkosen itälohkossa, kun Mikkelit Kissat kaatui sunnuntaina Prunttimäen sateessa ja tuulessa.TP teki ottelusta itselleen hankalan. Alun täydellinen hallinta ei tuottanut konkreettista tulosta, ja aivan ensimmäisen jakson lopussa Kissojen Joona Koivula sai täysin vapaasti puskea 0-1.Toinen puoliaika alkoi oranssipaidoilta yhtä huonosti kuin ensimmäinen loppui. Tuomo Pöyryn puskulla vieraat siirtyivät jo kahden maalin johtoon ja kotijoukkueen maailma näytti romahtavan.TP pääsi kuitenkin peliin mukaan Tuomo Nuojuan vapaapotkulla, jonka reboundista Marko Huttu teki kauden toisen maalinsa. Vartin sisällä ottelun kulku kääntyi, muutenkin hyvin pelannut Pasi Oksanen tasoitti lukemat Ville Pekkasen keskityksestä ja vaihdosta muutama minuutti aiemmin kentälle tullut Vesa Kivimäki sinetöi voittonumerot läpiajosta Tiitus Lehtisen hienosta pystysyötöstä.Odotettu vahvistus Pekka Kunnola debytoi oranssipaitojen hyökkäyksessä keskenkuntoisenakin mukiinmenevästi pelaten lähes koko ottelun.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Saranpää, Lehtinen (v), Niemi (v, 60. V. Kivimäki), Asuintupa, Oksanen (75. Kuusela), Ylinen, Nuojua, Pekkanen, Huttu, Kunnola (85. Luoma)