Honkolan pilkuilla voitto

SJK-junioreiden taival Liiga Pohjoisen kamppailuissa jatkui Pietarsaaressa voitollisesti P15-ikäluokassa paikallista FF Jaroa vastaan. Vaikka kotijoukkue meni ottelussa johtoon, käänsi SJK-juniorit pelin lopulta.

Kotijoukkueen mentyä vartin jälkeen johtoon Elias Kuusisto tasoitti pelin 26. minuutilla. Kamppailun kahdella rankkarimaalillaan ratkaissut Eemeli Honkola viimeisteli pilkulta ensimmäisen puoliajan lisäajalla vieden vieraat taukojohtoon. Toisen rankkarina Honkola pisti verkkoon 67. minuutilla. Honkola on kahdessa ensimmäisessä ottelussa viimeistellyt jo viisi maalia.

SJK-juniorit on nyt pelannut kaksi ottelua maalierolla 10-2 ja on sarjassa toisena. Sarjaa johtava Jyväskylän Jalkapalloklubi on pelannut neljä matsia, joista tilille on tullut 10 pistettä. VPS J on SJK-junioreiden kanssa kahden pelaamansa ottelun jälkeen tasapisteissä kolmantena.

Seuraava ottelu on varsin tärkeä SJK-junioreille, sillä silloin vastaan asettuu juuri VPS J kotikentällä. Ottelu pelataan 14. elokuuta.

FF Jaro v SJK-juniorit 1-3 (1-2)15 min 1-0 Abdulrahman Abdulkadir26 min 1-1 Elias Kuusisto35+1 min 1-2 Eemeli Honkola (rp)67 min 1-3 Eemeli Honkola (rp)