Huikea setti mitaleita

Huikea setti mitaleitaTP-Seinäjoen juniorit suorittivat todellisen jalometallin ryöstön Vaasan Pallopiirin taitokisoissa Wallsport Areenassa.TP-Seinäjokea edustavia poikia oli kisoissa yhteensä mukana noin 50, joka on todella komea lukema. Sen lisäksi, että mukana oli määrää, laatua oli myös. Ja paljon.Seitsemästä poikien sarjasta viiden voitto tuli Seinäjoelle. Yhteensä kultaisia taitomerkkejä jaettiin TP-Seinäjokea edustaville nuorille palloilijoille peräti 14 kappaletta, hopeisia kahdeksan ja pronssisiakin vielä täysi tusina.Oman sarjansa voittivat P15-ikäluokassa Veli-Pekka Pajula, P14-sarjassa Jesse Sarajärvi, P13-sarjassa Tuomas Lähdesmäki, P11-sarjassa Joonas Lepistö ja P9-sarjassa Matti Vähäpesola.Sarjavoittajien lisäksi kultaiset merkit saivat Antti Viita P15-sarjassa, Janne Tuohisaari, Joona Lautamaja ja Aleksi Leppänen P14-sarjassa, Iiro Kiviluoma ja Valtteri Leppänen P12-sarjassa,Alex Kivimäki P11-sarjassa, sekä, Ilari Kiviluoma ja Jussi Vähäpesola P10-sarjassa.Hopeamerkkisuorituksista vastasivat Teemu Nimell P15-sarjassa, Jaakko Vihanta vuotta nuoremmissa, Matias Malmi ja Verneri Renko P13-sarjassa, Joni Vähämaa P12-sarjassa, Joonas Sundman P11-poitsuissa, Lauri Pajumäki P10-ikäluokassa, sekä Emil Pannula P9-sarjassa.Pronssipoikia olivat puolestaan Matti Rajala, Aleksi Ahde ja Ville-Markus Mikkilä P15-sarjassa,Patrik Puhtimäki P14-sarjassa, Jesse Sundman ja Matias Kangas P13-sarjassa, Tommi Luopajärvi, Antti Palomäki ja Ville Viita vuotta nuoremmissa, Johan Lamberg ja Severi KuismaP10-sarjassa, sekä Nicolas Kivimäki P9-sarjassa. Lisäksi kaksoisedustuksella Sisun ja TP-Seinäjoen väreissä pelannut Pekka Jaskari sai pronssia.TP-Seinäjoki oli kisoissa seurana aivan omaa luokkaansa. Tällainen menestys oli upeaa paitsi seuralle, myös hyvin harjoitelleille pojille. Kaikki sarjojen voittajat, sekä myös muut kultamerkin suorittaneet pääsevät SM-Taitokisoihin, jotka ovat 14.-15.11. Kokkolan Kipparihallissa GBK:n vastatessa kisajärjestelyistä.TP:ltä lähtee siis ennätyksellisen suuri määrä poikia tavoittelemaan Suomen mestaruuksia. Mestaruusmitaleita on seuraan saatu aikaisemminkin, joten toiveena on toki kartuttaa tuotakin saldoa.Varmasti tässäkin näkyy Wallsport Areenan erinomaiset harjoitusolosuhteet, joita seura on pyrkinyt maksimaalisesti hyödyntämään myös taitoharjoittelussa.