Huomenna se alkaa

Huomisesta alkaen on useat tiistai-illat varattu seuran omalle Seinäjoen Energialiigalle Prunttimäessä. Ammoisina aikoina Törnäväliigan nimellä käyntiin pyörähtänyt tapahtuma pelataan jo 42. kerran, eli voisi kai luonnehtia sen olevan vankassa keski-iässä. Koko homman laittoi liikkeelle seuran perustajajäseniin kuulunut Matti Ristimäki.

Siitä huolimatta, että Seinäjoen Energialiiga on jo varttunut ihan aikuiseksi, tarjoaa se 36 joukkueen voimin lapsenmielisyyttä ja onnistumisen riemua kaikkien nähtäväksi illasta toiseen. Tiistait Prunttimäessä ovat sellaisia iltoja, joita jokaisen jalkapallosta pitävän kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.

Alkuperäinen konsepti on vuosien varrella muuttunut sen verran, että nykyisin mukana on joukkueita muistakin seuroista kuin SJK-junioreista. Alunperinhän sarjat pelattiin TP-55:n omilla joukkueilla ja tulokset saatiin lukea maalintekijöineen aina Eparista. Sittemmin mukaan ovat tulleet naapuriseurat Sisu, Sepsi-78, SeMi ja Ilmajoen Kisailijat, sekä Lapuan Virkiä. Nykyisin ei enää tuloksia kirjata, eikä maalintekijöitä piirretä vihkoihin.

Kolmessa eri sarjassa, jotka on jaettu ikäluokkien mukaan, pelattava illan rupeama starttaa klo 17.30 ja jatkuu siitä seuraavat pari tuntia kiivastahtisena kentillä. Tervetuloa paikan päälle.