Huomenna vastassa VIFK

SJK-j B-juniorit kohtaavat Keskiviikkona kotikentällään Vifk:n Vaasasta. Ottelu vihelletään käyntiin klo 15.50 Wallsportissa. Molemmat joukkueet tuntevat hyvin toisensa, joten ottelusta on tulossa erittäin mielenkiintoinen. Vifk kävi Seinäjoella vierailulla jo marraskuussa, kun joukkueet kohtasivat kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa toisensa. Tuolloin matsi päättyi lukemiin 1-1, Vifkin tasoitettua loppuhetkillä.

SM-karsintasarjassa Vifk on hävinnyt kaikki viisi pelaamaansa ottelua. Viimeisin tappio tuli lukemin 1-5 paikallisväännössä VPS-junioreita vastaan viikko sitten. Vaikka Vifkin pistepussiin ei vielä täytettä ole tullutkaan, ei kotijoukkueella missään nimessä ole varaa aliarvioida huomista vastustajaansa. Vifk on hyvin valmennettu ja kurinalainen joukkue, jonka kanssa on pelattu tasaisia otteluja viime vuosien aikana.

SJK-j on kerännyt viidestä pelaamastaan karsintasarja pelistä 10 pistettä. Tuo pistemärä oikeuttaa tasaisesa sarjataulokossa tällä hetkellä kolmanteen sijaan. Viikonloppuna vieraissa kaatui FC Lahden yhdistelmäjoukke lukemin 1-3.

Arvokkaita karsintapisteitä kohti kesän SM-sarjaa on jälleen huomenna jaossa. Kotijoukkuetta on kiusannut flunssa, joka on kiertänyt joukkueessa jo jonkin aikaa. Jalkeille huomiseen peliin tullaan kuitenkin saamaan suurella todennäköisyydellä lähes kaikki kuumeilusta kärsineet pelaajat. Sivussa on varmuudella ainoastaan muutama pienistä loukkaantumisista kärsivä pelaaja.

Toivottavasti huomenna paikalle saapuu runsaslukuinen yleisö kannustamaan ja katsastamaan SJK:n nuorukaisia tässä hiihtolomaviikon kamppailussa. Lämpimästi tervetuloa.