Hyvä leiripäivä takana

Yksi viikonlopun tarjoama erinomainen tapahtuma on SJK:n ja yhteistyöseurojen leiri Kuortaneen Urheiluopistolla. Kuortaneen Urheiluopiston tarjoamat mahdollisuudet myös jalkapallolle ovat nykyisin aivan loistavat.

SJK:n valmennuspäällikkö Jyri Hietaharju oli päivään sangen tyytyväinen.

– Leirin ensimmäinen päivä on sujunut mainiosti. Opisto tarjoaa huikeat puitteet leirin toimintoihin, aloitti Hietaharju.

– Tällä pelaajaleirillä on yhteensä 56 pelaajaa seurayhteisöstämme kautta, sekä 12 seurayhteisön valmentajaa osallistuu jalkapallotekniikat teemakoulutukseen tämän viikonlopun aikana. Lisäksi kuortaneella on muutamia pelaajien vanhempia tutustumassa Urheiluopistoon, Hietaharju jatkoi.

– Leiriläiset ovat tänään käyneet uimassa, ollaan vedetty kaksi futistreeniä ja SJK edustuksen Jude Arthur, Samba Benga sekä Robin Sid ovat käyneet moikkaamassa leiriläisiä ja kertoivat heille mm. omasta pelaajapolustaan, Hietaharju kertoi päivän ohjelmasta.

– Huomenna täällä jatketaan taas kahdella harjoituksella ja luennolla. Leiri päättyy iltapäivällä, tiivisti Hietaharju vielä lopuksi.