Hyvä tasuri Pietarsaaressa

Hyvä tasuri Pietarsaaressa TP-Seinäjoki pisti vieraskentällä tiukasti kampoihin Kakkosen pohjoislohkon ennakkosuosikkeihin kuuluvalle JBK:lle, lopulta pisteet jaettiinkin Tellushallissa maalein 2-2 (2-1)."JBK on vahva fyysinen porukka, mutta hyvin pystyttiin vastaamaan", valmentaja Jari Kujala kiitteli joukkojaan.Varsinkin ensimmäisellä jaksolla oli vauhtia päästä päähän. TP siirtyi Matti Lammen rangaistuspotkulla johtoon, kun alueelle väkevästi rynninyt Petri Niemi kaadettiin. Fredrik Söderman tasoitti hyvän pystyjuoksun jälkeen ja vielä ennen puoliaikaa Robert Kaitfors vei kotijoukkueen kierteisellä vedolla johtoon.Toisen jakson puolivälissä Jyrki Saranpää antoi matalan vapaapotkun kaikkien odottaessa korkeaa keskitystä ja lopulta Mikko Ylihärsilä sai tyrkättyä maalinedustalta pallon verkkoon Ville Pekkasen avustaessa tilanteessa.Tuomo Nuojua pelasi harjoituskauden parhaan pelinsä oranssipaitojen takalinjoilla. Ville Ylinen ja Marko Huttu puuttuivat sunnuntaina TP:n kokoonpanosta.