Hyytinen tulitti neljä

SJK-juniorit/05 – VIFK/Vikinga 4-3 (2-2)

04 min 1-0 Elias Hyytinen

30 min 1-1 Lucas Grönholm

34 min 1-2 Viktor Stenbacka

35 min 2-2 Elias Hyytinen

40 min 2-3 Lucas Grönholm

52 min 3-3 Elias Hyytinen

70 min 4-3 Elias Hyytinen

D12-ikäluokan Ykkösen matsista kehkeytyi melkoinen draama ja ilotulitus. Kotijoukkue tuli kahdesti takaa tasoihin ja lopulta paineli vielä ohikin sarjapelit hurjasti aloittaneen VIFK/VIkingian jouduttua lopulta nöyrtymään seitsemän maalin trillerissä.

Kotijoukkue sai erinomaisen alun mennen jo ottelun neljännellä minuutilla johtoon Elias Hyytisen ensimmäisellä osumalla, mutta puolen tunnin kohdalla Lucas Grönholm tasoitti ja neljä minuuttia myöhemmin vieraat siirtyivät Wallsport Areenassa johtoon Viktor Stenbackan maalilla.

Vain minuutti ehdittiin pelata ja SJK-juniorit oli tasoissa Hyytisen tehtyä illan toisen maalinsa. Toisen puoliajan alussa Grönholm puolestaan teki ottelun toisen osumansa ja jälleen oli kotijoukkue takaa-ajajan asemassa. Nyt sitä kesti seitsemän minuuttia. Taas oli asialla Elias Hyytinen täydentäen hattutemppunsa tasoitusmaalillaan.

Ei riittänyt sekään ahneelle nuorukaiselle, vaan ottelun 70. minuutilla Hyytinen pääsi vielä viimeistelemään kamppailun voittomaaliksi jääneen osuman. Tuon maalin ansiosta kaikki kolme pistettä jäivät kotijoukkueen laariin. Voittonsa turvin joukkue on yksi kolmesta puhtaan pelin ryhmästä sarjan kärjessä kahden pelatun kierroksen jälkeen.

Seuraavan kerran joukkue on tulessa jo maanantaina Lapualla Virkiän 04-joukkuetta vastaan.