Hyytisen kulta kruunasi viikonlopun

SJK-junioreiden Elias Hyytisen SM-kulta kruunasi viikonlopunb Kuopiossa järjestetyissä valtakunnallisissa SM-taitokisoissa. Yhteensä SJK-junioreista oli matkassa 11 pelaajaa ja joukkueenjohtajana Petri Kangaskokko.

Usein kisoissa juhlineen Suomen Palloliiton Vaasan piirin saldoksi jäi tuo Hyytisen tuoma SM-kulta. Näin nuori pelimies liittyi TP-55:n/SJK-junioreiden mittavaan SM-mitalistien listaan, jolta löytyvät mm. Toni Lehtinen, Tuomas Lähdesmäki, Jyri Hietaharju, Joonas Lepistö, Alex Kivimäki ja Elias Ahde.

D13-ikäluokassa Nico Rajala ja Alex Hietala sijoittuivat kultamerkkisuorituksillaan sijoille 11. ja 12. Antti Takalan tehtyä myös kultamerkkiin oikeuttavan suorituksen. Antin sijoitus oli 18.

D12 pojissa kultamerkkisuoritukseen ylsi 10. sijalle sijoittunut Aapo Heikkilä. Atte Kiviluoma ja Eemeli Isoaho tekivät hopeamerkkisuorituksen ja olivat sijoilla 17. ja 19. Vili-Verneri Tuisku ja Daniel Hietala saivat näissä kisoissa aikaan pronssimerkkiin oikeuttavan suorituksen.

E11-sarjassa oli Hyytisen lisäksi mukana Eemeli Honkola, joka teki kisoissa hopeamerkkiin oikeuttavat lukemat. Kovatasoisessa E10 -sarjassa Taavi Kangaskokon saaliiksi tuli kultamerkkitason suoritus, mutta se ei oikeuttanut mitalisijoille tällä erää.