IK kaatoi ysineloset niukasti

IK kaatoi ysineloset niukastiTP-Seinäjoenn ja Ilmajoen Kisailijoiden välinen ottelu Prunttimäen viheriöllä alkoi IK:n melkoisessa pyörityksessä, mutta mitään vaaran paikkaa ei pelissä silti ollut. Lopulta vieraat veivät kuitenkin voiton numeroin 2-1 (0-0).Varsinaisiin maalintekopaikkoihin eivät IK:n pojatkaan päässeet siitä piti TP:n hyvin pelannut puolustus huolen. TP ei vain saanut omaa peliään käyntiin ensimmäisen kymmenen minuutin aikana vaan peli pyöri pääasiassa isäntien puolella.TP pääsi kuitenkin peliin hienosti mukaan ja pallon hallinta siirtyi isäntäjoukkueelle. IK:lla oli kova halu hoitaa homma kotiin, sillä avainpelaajia ei paljoa säästelty. Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomasti.Toisen puoliajan TP aloitti hienoisella painostuksella ja noin kymmenen minuutin pelin jälkeen IK:n puolustus joutui kaatamaan hyvän pelin pelanneen Raitt Peltojan sääntöjen vastaisesti rangaistusalueella. Epäonnekseen Saku Pikkarainen ampui pallon pilkulta yli maalin.Pelikellon näyttäessä 52 pelattua minuuttia IK sai kulmapotkun, jonka vieraiden kaksoisedustuksella TP:ssäkin pelaava Aapo Metsä-Ketelä ampui suoraan kotijoukkueen maaliin ja tilanne vieraille 0-1.Noin 60 minuutilla tapahtui jälleen, kun IK:n pelaaja murtautui puolustuksen läpi eikä TP:n maalissa hyvän pelin pelannut -95 syntynyt Valtteri Peitso saanut palloa kunnolla käsiinsä vaan pallo lirui maalin perukoille. Tilanne vieraille 0-2.Noin viisi minuuttia ennen loppua Reijo Leppä nosti Miika Erosen topparin paikalta kolmanneksi kärjeksi ja TP siirtyi kolmen pelaajan alakertaan. Miika olikin mies paikallaan ja kavensi ottelun 1-2 hienolla alanurkkaan suuntautuneella vedolla noin kolme minuuttia ennen loppua.TP:n pojat halusivat ottelusta kovasti pinnan, mutta aika loppui ja vieraat veivät täydet pisteet mukanaan Ilmajoelle.Tuomarikolmikko Perttu Leppä , Antti Viita ja Aleksi Ahde onnistuivat iltapuhteessa erittäin hienosti.TP:n kokoonpano: Otto Nyyssölä, Joni Petäjävirta, Matti Rajala, Jussi Kituniemi, Miika Eronen, Ville-Markus Mikkilä, Samuli Koivusaari, Oskari Mikkilä, Kustaa Kangas, Raitt Peltoja, Saku Pikkarainen, Aleksi Aho Hannes Salmi ja Valtteri Peitso.