Ilves raapaisi kipeästi

Ilves raapaisi kipeästi TP-Seinäjoki – Ilves 1-2 (0-2)12 min 0-1 Jesse Kuusisto30 min 0-2 Tommi Malinen60 min 1-2 Juuso KoskelaIlves pääsi rokottamaan TP-Seinäjoen B-nuorten SM-sarjaan valmistautuvaa ryhmää heti ottelun alussa. Epäonnistunut purkupallo päätyi vieraiden Jesse Kuusistolle, joka chippasi pallon oli Toni Koivusaaren.Kotijoukkue sai otetta peliin tuon osuman jälkeen ja pystyi luomaan tekopaikkoja. Henri Huilla kolisutti tolppaa ja Niko Lehdontie loi hyvän paikan Jaakko Vähäpesolalle Ilveksenmaalivahdin huonon avauksen jälkeen. Silti olennaista ei saatu aikaa, eli palloa verkkoon. Sen sijaan Ilves iski toistamiseen puolen tunnin kohdalla. Nopea hyökkäys päättyi Tommi Malisen viimeistelemään osumaan ja näin vieraat johtivat kahdella maalilla.Toisen jakson alussa Juuso Koskela teki mainion esityön ja keskitti hyvin, mutta Henri Huilla veto painui harmittavasti ohi maalin. Myös vaihdosta kehiin tulleella Jarno Takamäellä oli pari paikkaa viimeistellä, mutta tällä erää ei maaleja syntynyt.Tunnin pelin jälkeen kotijoukkue kavensi Jaakko Vähäpesolan tehtyä esityön Juuso Koskelalle joka ei enää erehtynyt.”Olen täysin tyytyväinen peliin, varsinkin toiseen jaksoon. Pystyttiin lisäämääntoisella jaksolla tempoa ja saatiin Ilveksen puolustus revittyä hajalle.Maalintekopaikkoja oli runsaasti, mikä oli hyvä asia. Hyvää oli myös koko joukkueen hyvätaisteluhenki loppuun saakka. Vielä kun saadaan harhasyötöt vähenemään ja pallonopeammin liikkeelle niin hyvä tulee. Tämä oli meille hyvä mittari, jotta menähdään että oikeaan suuntaan ollaan menossa”, sanoi valmentaja Keijo Kotamäki ottelun jälkeen. TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (68. Joonas Kuivalainen), Niko Nauholz, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Lauri Latvala (65. Sami Viljanen), Jaakko Vähäpesola, Henri Huilla (46. Jarno Takamäki), Jesse Jääskeläinen (70. Samuli Kiviaho), Miika Korpela, Niko Lehdontie, Juuso Koskela