Infoa lauantain junnuesittelyistä!

Tässä tietoa la 13.8 klo 16.00 pelattavaan SJK-RoPS-otteluun ja SJK-junioreiden esittelyyn liittyen:

– SJK-junioreille + toimihenkilöille + pelaajien vanhemmille on varattuna paikat Oma SP StadioninPääkatsomosta, katsomolohkot 108 ja 109 Joukkueet menevät ko. katsomolohkoihin istumaan joukkueittain ja nousevat istumapaikoiltaan joukkueittain ylös, kun esittely kunkin joukkueen kohdalla tapahtuu.

– Pelaajien vanhemmat saavat ostaa tähän otteluun lippuja hintaan 5 euroa.

Liput ovat nyt SJK-junioreiden toimistolla ja niitä voi vanhemmat tulla lunastamaan 5 euron hinnalla. Vaikka heti.

Mitään erillistä nettilinkkiä ottelulippujen nettivarauksille ei tule vaan liput ovat jo konkreettisesti tulostettuina.

  

Toimistolla on jokaiselle joukkueelle oma kirjekuori, missä liput pelaajille ja toimihenkilöille ovat. Joukkueenjohtajat tulevat  hakemaan joukkueen kirjekuoren torstaina tai perjantaina. Jos joku pelaajien vanhemmista ostaa lipun ns. paikan päällä ennen ottelua niin raha kirjekuoreen ja tilitys ennen peliä Jussi Kankaanpäälle.  Ottakaa selvää joukkueidenne harjoituksissa kuinka paljon pelaajia on tulossa ja paljonko on joukkueenne lipputarve.

– SJK-juniorieiden ikäluokkajoukkueet kokoontuvat Oma SP Stadionin edessä klo 15.15. 

Tällöin jaetaan liput niille pelaajille (ilmaiseksi), joilla ei ole erikseen hankittuna kausikorttia Veikkausliigaotteluihin. Eli ne, joilla on oma kausikorrti/seurakortti niin sillä sisään ja muille pelaajille annetaan ko. otteluun pääsylippu. Seuran yhdyshenkilöinä toimivat Tuomas Nikupeteri ja Petri Kangaskokko.

– Mennään isolla joukolla paikan päällä ja hoidetaan esittelytilaisuus tyylikkäästi. Ja tietenkin kannustetaan kotijoukkuetta voimakkaasti pelin aikana!