Ja taas mennään

Huomenna torstaina mennään taas Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen tiimoilla. SJK-juniorit nimittäin reissaa Vaasaan ja Vaskiluotoon. Siellä vastaan asettuu perinteikäs isäntäjoukkue ABC, jolla on taatusti oman kenttänsä laidalla myös sauna lämpöisenä, vaikka lämmintä saattaa riittää muutenkin.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Ensimmäinen yhteenotto nähtiin Wallsport Areenassa, missä nuori kotijoukkue pommitti taululle tylyt 9-1 -numerot. Tuota ottelua ei kannata erityisen paljon muistella, sillä Akademisk Boll Club on parantanut peliään siitä melkoisesti.

Vaikka mustapukuinen kotijoukkue onkin sarjassa vasta seitsemäntenä, on sillä kasassa kuitenkin ihan kunnioitettavat 17 pistettä. Itse asiassa seuran toinen joukkue, ABC/Strömsö, johtaa tällä hetkellä sarjaa kahden pisteen erolla SJK-junioreihin.

ABC:n tehokkain pelimies tällä kaudella on ollut Mats Bystedt, jolal on tilillään jo ihan mukavat yhdeksän maalia. Vierasjoukkueen paras maalintekijä on eilen Tervalaakson Teräksen verkkoon neljä maalia tulittanut Joni Rintatalo, jolla osumia on kasassa kahdeksan.

Huomisessa ottelussa saattaa hyvinkin olla, että kovin monta samaa pelimiestä ei kentällä näy kuin tiistai-illan ottelussa Kyrkösjärven tekonurmella.

Huominen ottelu alkaa klo 19.30 Vaskiluodossa.