Jalas ratkaisi alussa

SJK-junioreiden tyttöjen hyvä toinen puoliaika ei riittänyt P13-sarjan kärkikamppailussa Jalasjärven Jalasta vastaan Nurmon Pallonurmella. Vieraat ratkaisivat pelin iskemällä kaksi nopeaa maalia alle kymmenessä minuutissa.

Kotijoukkue ei oikein toipunut maaleista, vaikka ottikin kyllä pelin hallinnan itselleen. Mitään erityisen huikeita maalipaikkoja ei kotijoukkueelle siunaantunut. Kulmureita joukkue sai ottelussa melkomoisen setin, mutta vain yhden kerran niistä oli pallo päätyä sarjaa johtavan Jalaksen verkkoon.

Liekö niin, että tytöt hiukan kunnioittivat sarjajohtajaa ottelun alussa, sillä pallo oli ensimmäisen kerran omissa jo matsin neljännellä peliminuutilla ja toistamiseen kahdeksannen peliminuutin kohdalla.

Toinen puoliaika pelattiin käytännössä yhtä päätä tyttöjen dominoidessa peliä. Ongelma oli tällä kertaa viimeistely, jossa ei vain onnistuttu.

Kolmannen maalinsa vierasjoukkue teki kun pelattiin ottelun ensimmäistä lisäaikaminuuttia.

Kokonaisuutena nämä pelit varmastikin palvelevat tyttöjä aivan erinomaisesti. Näissä saa vääntää ihan huolella ja se tekee neidoille todella hyvää ajatellen tyttöjen sarjapelejä jatkossa.

SJK-juniorit v Jalas 0-3 (0-2)

04 min 0-1 Iipo Aula

08 min 0-2 Miika Rajamäki

70+1 min 0-3 Tuukka Heinola

Ottelun Pöytäkirja

Ottelun kuvagalleria

Linkki 1Linkki 2