Jallu johti TP:n tulitusta

Jallu johti TP:n tulitusta 30.08. PS Kemi Kings – TP 0-4 (0-1)03 min 0-1 Arto Jalasvaara60 min 0-2 Arto Jalasvaara78 min 0-3 Warren Kenna87 min 0-4 Marcelo NunesArto Jalasvaara antoi synnyinkaupungissaan näytteen kunnostaan iskemällä kaksi elintärkeää osumaa sarjajumbo PS Kemi Kingsin verkkoon Ykkösen Pohjoislohkon Alemmassa Loppusarjassa. Vieraat tekivät jo kauden kolmannen matkansa Kemiin ja joka kerta tuliaisina on ollut voitto, tällä kertaa jopa numeroiden valossa murskaavan selvä 4-0 (1-0). "Peli ei ollut etenkään ekalla puoliajalla ihan niin selvä kuin numerot kertovat, mutta toinen maali katkaisi kemiläisten niskat. Kaksi viimeistä maalia olivat vain numeroiden kaunistelua ja viimeinen syntyi kun meillä oli kulma ja PS Kemi jätti 3-4 pelaajaa ylös", selvitti valmentaja Asko Ristimäki hyvillään makeasta voitosta. TP-Seinäjoki lähti matsiin ilman kapteeniaan Mika Kalliota, joka sovitti syntejään kärsien yhden ottelun pelikieltoaan, jonka hän otti taktisesti Pallo-Iiroja vastaan. Peli sai pruukilaisittain parhaan mahdollisen startin, sillä jo reilun kahden ja puolen minuutin jälkeen pallo oli kotijoukkueen maalissa, vaikka virallisiin tilastoihin kirjattiinkin neljä minuuttia. Asialla oli erinomaiseen syysvireeseen päässyt Arto Jalasvaara, joka ei erityisen paljon tuntenut sääliä syntymäkaupunkinsa joukkuetta kohtaan. Lisää tuli toisella jaksolla ja jälleen oli asialla sama liinatukka, Claudio Caniggian näköisolento. Jallun toisen maalin jälkeen iski keskikentällä jälleen pelannut Warren Kenna kauden kolmannen osumansa ja lopussa Marcelo Nuñes kaunisteli oman saldonsa kuuteen osumaan. Voitto vieraskentällä piti TP-Seinäjoen Alemman loppusarjan piikkipaikalla ja säilyjän roolissa. Siitä onkin syytä pitää kiinni loppuun saakka. Seuraavana vuorossa on kiusallinen Pyry Nokia.