Janica ja Joni projektitöihin

SJK-juniorit sai Leader Liiverin ja EU:n Maaseuturahastoin tuella palkattua 20.5.-8.9.2019 väliseksi ajaksi kaksi jalkapalloilevaa nuorta projektitöihin.

Kaksikosta Janica Saari on 23-vuotias liikuntaneuvoja ja hän toimii myös SeMin pallokoulussa yhtenä valmentajana. Sen lisäksi hän on apuna SeMin nollaseiskoissa fysiikkavalmentajana. Oma jalkapallotausta on 10 vuotta kestänyt ura Jalasjärven Jalaksessa ja SeMissä.

SJK-junioreiden Nelosen joukkueessa pelaava 21-vuotias Joni Rintatalo puolestaan on pelannut seurassa jo junnufutistakin. Vuonna 2015 Janican tavoin Joni on koulutukseltaan liikuntaneuvoja. Hän sai muuten vuoden 2015 kauden päätöstilaisuudessa Tero Mäntylä Respect -palkinnon.

Kaksikon tehtävänä on kehittää sekä oman seuran, että SJK-junioreiden lukuisten yhteistyöseurojen leiri- ja jalkapallokoulutoimintaa, joka tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa ja yhteisöllisyyttä lapsille, nuorille ja vielä vanhemmillekin.

Yksi osa kaksikon toimikuvaa on myös ideoida, suunnitella, tarjota, markkinoida ja toteuttaa uudenlaisia ja erilaisia liikuntataphtumia, sekä perhepäiviä.

Itse asiassa ensimmäinen perhepäivä järjestetään jo 30. toukokuuta kun Seinäjoen Leirintäalue avataan. Toinen järjestetään elokuussa joko leirintäalueella tai Wallsport Areenassa.

Kesäkuun ekalla viikolla järjestettävässä Toni Lehtinen Futiskoulussa kaksikko on Jyri Hietaharjun, Kari Kiviluoman, Esa Haanpään ja Toni Lehtisen apuna samoin kuin kesällä pidettävissä junnujen aamutreeneissäkin.

Luvassa on myös joukkueiden leiripäiviä Kihniön Pruukinrannassa seuran omassa leirikeskuksessa. Kaksikon vastuulla on päivän ohjelman luominen ja sen toteuttaminen.

Ettei aika tulisi kaksikon osalta kesän aikana pitkäksi myös seuran nuorimpien palloilijoiden "aamupäivähoitoa" ja Energialiigan apuhommia on luvassa.