Jaro jatkaa sarjakärjessä

Jaro jatkaa sarjakärjessä12.09. FF Jaro – TP 4-2 (3-1)07 min 0-1 Marko Mäenpää (rp)20 min 1-1 Miikka Koppinen29 min 2-1 Ridvan Zeneli37 min 3-1 Timo Kivilompolo67 min 4-1 Mladen Milinkovic89 min 4-2 Mikael MuurimäkiPietarsaaren Jaro ei antanut TP-Seinäjoen nopean avausmaalin järkyttää peliään, vaan vastasi neljällä osumalla vieden pisteet Ykkösen ylemmän loppusarjan kamppailussa. Toki mainion ottelun pelannut Mikael Muurimäki vielä kaunisteli loppunumeroita, mutta voitto jäi sarjaa johtavalla Jarolle numeroin 4-2.TP-Seinäjoki meni ottelussa johtoon jo ennen kuin pelikello oli ehtinyt kymmenen minuutin kohdalle. Mikki kaadettiin rangaistusalueella ja Marko Mäenpää pisti pallon pilkulta verkkoon luotettavaan tyyliinsä.Kotijoukkue tuli kuitenkin voimalla ennen taukoa ja aivan kuten suven synkimmässä kotiottelussa, nytkin englantilaisen Robert Pellin huikeat sivurajaheitot olivat vieraiden kohtalona.Ensin pääsi Miikka Koppinen tasoittamaan ottelun 20 minuutin pelin jälkeen ja yhdeksän minuuttia myöhemmin oli piskuinen Ridvan Zeneli asialle vieden isännät johtoon. Timo Kivilompolo teki taukonumeroiksi 3-1 kun pelikello näytti pelatuksi 37 minuuttia.Pruukilaisten odotellessa vapaapotkua jarolaisen tultua pahasti jalkapohja edellä Jussi Markkasta päin käytti jugoslavialainen Mladen Milinkovic sekaannuksen hyväkseen reilun tunnin pelin jälkeen siirtäen punanutut jo 4-1 –johtoon.Mikael Muurimäen kavennus minuutti ennen loppua piti huolen siitä, että TP-Seinäjoen otteluiden muhkea maalisuma ei nytkään katkennut.TP-Seinäjoki joutui antamaan isännille aivan liikaa tasoitusta. Ottelusta olivat nimittäin pelikieltojen takia poissa sekä Betinho, että Veli-Pekka Nurmi. Lisäksi kolhujen takia huilasivat Pasi Oksanen ja Marcelo Nunes. Mika Hiekan paluu oli kuitenkin piristävää, sillä "Häjy" on pitkään parannellut poskivammaansa, joka nyt on ohitse."Köppä" lopettaa tähän kauteenEnemmän huomiota kuin itse ottelu taisi kerätä kuitenkin se, että valmentaja Hannu "Köppä" Rajaniemi kertoi ottelun jälkeen lopettavansa edustusjoukkueen valmennuksen tähän kauteen hänen sopimuksensa umpeutuessa."Köppä" on valmentanut 13 kautta peräkkäin peliuransa lopettamisen jälkeen, joista yhteensä kahdeksan TP-Seinäjoessa ja loput naapuriseura Sepsi-78:ssa.Vaikka "Köppä" jättääkin nyt valmennustyön edustusjoukkueessa, jatkaa hän edelleen seuran organisaatiossa muissa tehtävissä, eli lopettamispäätökseen ei liity suurta dramatiikkaa."Köpän" seuraajan TP-Seinäjoki julkistaa vajaan kahden viikon sisällä. Vaihtoehtoja on tyrkytetty useammaltakin suunnalta, mutta tällä hetkellä kaikki vaikuttaa olevan jo hyvin pitkälle selvillä ja uuden päävalmentajan nimi annetaan kaikkien tietoisuuteen vielä hyvissä ajoin ennen sarjan loppumista.