Jaro nurin Jeppiksessä

FF Jaro – SJK-juniorit 1-2 (0-0)43 min 0-1 Jonny Lammassaari51 min 1-1 Kevin Forss63 min 1-2 Konsta PaananenSJK-juniorit haki maistuvanb vierasvoiton Pietarsaaresta kaadettuaan isäntäjoukkue FF Jaron Aluesarjan kamppailussa tiistai-iltana.Helpollahan voitto ei tietenkään mukaan lähtenyt, mutta kun muistelee talven rökäletappiota treenipelissä, kolme pinnaa tuntuivat tämän voiton jälkeen vieläkin maukkaammilta.Maalittomana sujuneen ensimmäisen puoliajan jälkeen SJK-juniorit siirtyi johtoon Jonny Lammassaaren maalilla pelikellon oltua 43. minuutin kohdalla.Punanutut tasoittivat ottelun kuitenkin vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Kevin Forssin maalilla. Se ei kuitenkaan riittänyt tänään voitontahtoista vierailijaa vastaan.Voittomaali näki pimenevän illan 63. minuutilla, jolloin viimeistelystä vastasi Konsta Paananen ja näin puhtaalla pelillä ollut vierasjoukkue jatkaa edelleen sarjan piikkipaikalla ilman pistemenetyksiä.Kevätkierrokselta SJK-juniorit ei saanut lainkaan lähtöpisteitä mukaansa, mutta syyskierroksen kova tahti on nostanut joukkueen jo ohi kolme bonuspistettä saaneen VPS-junioreiden, kaksi bonaria poimineen Norrvalla FF:n ja pisteen saaneen FF Jaron ohitse.SJK-junioreilla on kuitenkin vielä neljä matsia sarjassa jäljellä, kuten muillakin kärkiryhmillä.