Jäsenmaksut kuntoon!

On aika hoitaa seuran jäsenmaksusi kuntoon. Mikäli et vielä ole suorittanut seuran jäsenmaksua 2015, liitteessä on lasku, jolla sen voit tehdä. Valitse laskusta itsellesi sopiva summa, maksun yhteydessä kirjoita viestiosaan: jäsenmaksu 2015 + yhteystietosi (nimi, osoite) jäsenrekisteriä varten.

Seuran periaate on, että kaikki toimijat ovat myös seuran jäseniä. Tämähän myös lukee ainakin valmentajien ja jojojen sopimuksissakin;).

Seuran toimijana/jäsenenä saat myös monia etuja:- SJK:n seurakortti ja ilmainen sisäänpääsy SJK:n kotiotteluihin kaudella 2015 (arvo 200 e/kortti on henkilökohtainen) + monia muita etuisuuksia SJK:n kautta (olethan aktivoinut kortin?, alla ohjeet)- alennusta seuran kesänviettopaikan Pruukinrannan vuokrasta (jäsenhinta 80 e/vrk, ei jäsen 120 e/vrk)- alennusta jalkapallovarustehankinnoista Supersportista- alennusta autopesusta ja pizzoista Törnävän Nesteeltä- 1 euron alennus Seinäjoen leirintäalueen minigolf-maksusta- oikeuden osallistua ja vaikuttaa seuran päätösten tekoon (vuosikokoukset)

Toivomme, että jokainen hoitaa jäsenmaksun mahdollisimman pian, viimeistään 15.4. mennessä.

Kiitos jo etukäteen kaikille!

SJK-juniorit ry:n hallituksen puolesta

Hannu HuillaMaksulomake löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *