Jatkoajalta cupissa jatkoon

Jatkoajalta cupissa jatkoon TP-Seinäjoki raivasi tiensä Suomen Cupin viidennelle kierrokselle makealla 1-2, 1-1 (0-0) -jatkoaikavoitolla Närpiössä ja lähti vapun viettoon hyvillä mielin.Matias Lampinen tuli vaihdosta kentällä 117 minuutin kohdalla ja iski ottelun ratkaisun pelikellon näyttäessä 119 minuuttia. Kokonaisuutena hyvin pelannut Kraft-veskari Vladan Zlatkovic sylki Marko Hutun lähettämän pallon eteensä ja Lampinen oli tilanteessa ensimmäisenä paikalla.Voitto oli ansaittu, sillä TP vei jatkoaikaa selvästi. Jo heti sen alussa Tuomo Nuojualla oli loistopaikka, mutta Zlatkovic selvitti. Muutenkin vierailla oli ottelussa vastustajaa enemmän maalipaikkoja.Maalittoman avausjakson jälkeen Mikael Muurimäki siirsi TP:n 62 minuutilla johtoon Ville Pekkasen erinomaisen käytäväpallon jälkeen, jonka Vesa Kivimäki päästi läpi. Kraft tasoitti kulmapotkusta 78 minuutilla Tony Lundin tarkalla puskulla.Cupin seuraavan kierroksen arvonta suoritetaan helatorstaina 5.5. ja kierroksen pelipäivä on juhannustorstai 23.6. Alempisarjalaisella on edelleen kotietu.TP-Seinäjoki: Ahola, Oksanen, Dunne, Nuojua, Ylinen, Muurimäki, Mäki-Maunus, Huttu, Pekkanen (117. Lampinen), Lopez, Kivimäki (67. Pajula)