JJK tuli takaa tasoihin

JJK tuli takaa tasoihin TP-Akatemia – JJK Akatemia 2-2 (1-0)TP:n maalit: Samir Bouroussi, Tommi HaanpääTP-Seinäjoen Akatemia joutui tyytymään tasapeliin JJK Akatemiaa vastaan, vaikka oranssipaitainen kotijoukkue johti toisen jakson alussa kahdella maalilla. Mikään suuri vääryys tasapeli ei ollut, sillä JJK oli pelillisesti parempi ja sen myötä otti ihan ansaitun pisteen SM-sarjan C-lohkon koitoksesta."Vastaanottavana osapuolena aika lailla oltiin. JJK oli liikkuvampi, taktisempi ja fyysisempi joukkue. Me emme päässeet samalla tasolle kuin parissa aiemmassa ottelussa", TP:n valmentaja Asko Ristimäki ei ollut omiensa esitykseen tällä kertaa kovin tyytyväinen.TP kuitenkin siirtyi heti alussa johtoon Tommi Haanpään kulmapotkun jälkitilanteesta. Tero Mäntylä pääsi palloon ja lopulta Samir Bouroussi heilutti vastustajan verkkoa. Toisen jakson alkuhetkillä Haanpää muutti hienolla vaparilla numeroiksi 2-0. Molemmat JJK:n maalit syntyivät TP:n puolustuksen suosiollisella avustuksella, tasoitus aivan peliajan lopussa.TP-Akatemia: Matti Tervasmäki, Jaakko Lampi, Jukka Ahola, Tero Mäntylä, Rami Sariola, Teemu Rajala, Samir Bouroussi, Sami El-Bash, Timo Rauhala, Tommi Haanpää, Ville Pakkala (vaihdosta: Juho Pajula, Saku Koskinen, Karri Hiirikoski, Jaakko Vähäpesola)