Jonen maalilla pinna

Jonen maalilla pinna28.05. KPV-j – TP-Seinäjoki 1-1 (1-1)01 min 1-0 Sami Kähkölä39 min 1-1 Jouni SantanenTP-Seinäjoen vierassaldo kaunistui hiukan tasapelillä KPV-junioreita vastaan. Tokikaan pinna ei taatusti täysin tyydytä, mutta shokkialun jälkeen sekin on parempi kuin ei mitään.Peliä oli ehditty käydä vain 50 sekuntia, kun Sami Sinkkonen sai poimia pallon selkänsä takaa Sami Kähkölän vietyä kotijoukkueen johtoon. Esityön "Jasun" maaliin teki Marko Sorvisto.Kotijoukkue pitikin peliä hallussaan ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sen jälkeen TP-Seinäjoki sai otteen.Tasoitusta saatiin odottaa 39. minuutille. Silloin Tuomo Nuojuan keskitys lähti kohti maalinedustaa ja maalivahti lähti nyrkkeilemään palloa siihen koskaan osumatta, sillä Jouni Santanen oli ensimmäisenä pelivälineen kimpussa puskien pallon verkkoon. Maalihan oli Jonen neljäs tällä kaudella, eli mies on löytänyt taas oivan vireen. Samalla Jone siirtyi pohjoislohkon maalintekijätilaston kärkeen.Toinen jakso oli erittäin tarkkaa peliä, eikä tilanteita juurikaan siunaantunut kummallekaan. Ikävämpää oli se, että Jani Honkavaaran nivunen kipeytyi ja hänet jouduttiin jo tauolla vaihtamaan pois. Honsun korvasi Arto Jalasvaara.Toisella jaksolla sitten täyttyi vielä Steve Meltonin varoitustili, eli britti on poissa sunnuntain tärkeästä kamppailusta FC Ilvestä vastaan. Hänen tilalleen tuli Mika Hiekka.Lopussa TP-Seinäjoki teki vielä kolmannen vaihtonsa ottaen pois Vesa Kiljusen Mikael Muurimäen juostua kentälle.Vaikka peli olikin suhteellisen rauhallinen, eikä erityisen fyysinen, jakoi ottelun erotuomari kuitenkin kuusi varoitusta tasapuolisesti kummallekin. Meltonin lisäksi Pasi Oksanen ja Mika Hiekka saivat varoitukset suunsoitosta!!!