Joulukalenterin luukku 24.

Odotus loppuu tänään. Jouluaatto. Voi vain todeta, että sillä punanuttuisella retrotyypillä, joka erehdyttävästi muistuttaa 1960-70 -lukuen hippiä ulkoisesti, on ollut kiireitä. Koko viikon on kaveri saanut juosta eri joukkueiden treeneissä jakamassa namuja ja lahjoja. Nyt loppuu moinen hörskötys. Toki joissain maissa hommat jatkuvat vielä huomiseen, mutta pääsääntöisesti Petteri Punakuono saa suunnata jo kohti Korvatunturia tämän keikan jälkeen.

Tänään kalenterinluukusta kurkkii joulupukki. Tyyppi näyttää ehtineen Kihniölle saakka seuran omaan Pruukinrannan leirikeskukseen, joka sijaitsee Pääjärven rannalla. Nopea on kaveri. Kentälläkin voisi olla käyttöä.

Kuvan alta joulupukin vastaukset…

1. Kuka olet ja missä ikäluokassa pelaat? Joulupukki, Korvatunturin Palloseuran ikämiesten joukkueissa. 2. Kauanko olet pelannut jalkapalloa? Tuota pikaa jo 300 vuotta. Väittävät, että futis olisi muka keksitty 1800-luvulla Englannissa, mutta ei muuten pidä paikkaansa. Tonttujen kanssa on jysitty kesät pitkät jo satoja vuosia joulua odotellessa.3. Mikä on parasta jalkapallossa? Kun saa vietyä puikot tonttupojilta. Luulevat, ettei pukki enää pärjää.4. Mikä on parasta joulussa? Se, kun nämä reissuhommat loppuvat. On ollut meinaan hupinaa. 5. Mitä toivot joululahjaksi? Adidaksen Copa Mundialit. Niitä on tosi vaikea löytää enää mistään oikeana versiona. Mustat. Futiskenkien pitää olla mustat. No, onhan se ihan kiva saada jotain pientä muutakin. Pari hyvää kirjaa vaikkapa.

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta vuotta kaikille! Vuoden kuluttua sitten taas….