Joulukalenterin luukku 6.

Suomen 104. Itsenäisyyspäivän joulukalenteriluukusta löytyy SJK-junioreiden kuusivuotias tonttupoika. Joulukalenterikuvan myötä SJK-juniorit toivottaa oikein loistavaa Itsenäisyyspäivää kaikille tasapuolisesti. Samalla voidaan todeta, että joulukalenterista on jo neljäsosa takana ja vauhti kiihtyy.

Seuran P7-ikäluokan junioriessa pelaava Onni Kouhia kurkkii siis luukusta numero kuusi. Kappas, ikäkin osui kohdilleen. Kuvan alta löytyvät nuoren futaajan vastaukset.

1. Kuka olet ja missä ikäluokassa pelaat? Olen Onni Kouhia, 6 v, ja pelaan SJK P7 -joukkueessa.2. Kauanko olet pelannut jalkapalloa? Aloitin jalkkiksen harrastamisen nelivuotiaana snadikerhossa, siis kaksi vuotta sitten.3. Mikä on parasta jalkapallossa? Maalien tekeminen ja niiden torjuminen. Eniten tykkään olla maalivahtina, mutta myös rankkareiden vetäminen on kivaa.4. Mikä on parasta joulussa? Lahjat, joulukalenteri ja piparit.5. Mitä toivot joululahjaksi? Toivon joululahjaksi Lego Ninjago -lohikäärmettä ja Roblox autonmurska