P13 Kuortaneella sunnuntaina

SJK:n P13 joukkue oli saanut Kuortaneen huippuolosuhteisiin vieraita hieman kauempaa, kun Jippo, JJK ja KuPS olivat saapuneet pelaamaan ison kentän turnausta. Tarjolla siis oli kaikille arvokasta kokemusta 11v11-pelistä kolmen pelin muodossa.

Avausottelu KuPSia vastaan oli tasaista ja hyvää peliä, joka olisi voinut päättyä kumman tahansa voittoon. Tällä kertaa ottelu päättyi 1-1-tasapeliin, mitä voi pitää SJK:lle hienona tuloksena. 8v8 -pelit aikaisempina vuosina ovat nimittäin aina olleet selvästi KuPS:in heiniä, mutta nyt peli oli tasaista alusta loppuun. Pelin jälkeen pojat olivat jopa hieman pettyneitä, kun eivät pystyneet muutamasta hyvästä paikasta tekemään voittomaalia. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että myös KuPS:lla oli pari hyvää maalipaikkaa, joten tasatulosta voi pitää oikeutettuna.

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan tuli Jippo, jota vastaan SJK otti pelin haltuunsa alusta alkaen. Loppulukemat olisivat voineet paremmalla viimeistelyllä olla jopa suuremmat, kuin 3-0. Viimeisen ottelun JJK:ta vastaan SJK aloitti räväkästi johtaen tauolla peräti 4-0. Tuon jälkeen iski hyvän olon tunne ja vähän väsykin, sillä toisella jaksolla JJK oli hitusen parempi. Molemmat pystyivät vielä kertaalleen maalin tekoon, joten loppunumerot olivat 5-1.

Hienoja tuloksia tärkeämpää oli arvokas kokemus ison kentän pelistä. Moni poika onnistui jopa kahdella eri pelipaikalla, kun pelipaikkoja kierrätettiin laajalla rintamalla. Esim. keskikentän keskustassa pelasi peräti kahdeksan eri poikaa, jotka kaikki suoriutuivat roolissaan mainiosti. Lisäksi nimetyn peliryhmän ulkopuolelle jäi vielä paljon poikia, joilla on paljon annettavaa joukkueen pelille ja ovat mukana sitten seuraavassa ison kentän pelitapahtumassa. Voidaankin siis sanoa, että joukkueen materiaali on mukavan leveä. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua, sillä ei peli tietenkään vielä valmista ole. Eikä se valmiiksi varmaan koskaan tulekaan…