Joulukalenterin luukku no 15

Joulukalenterin luukku no 15 on monessakin mielessä kovin tärkeä, arvokas ja symboloiva juttu. Kuva on ottelusta, jossa vastakkain ovat SJK:n erityisliikuntaryhmä Tiikerit ja hyväntekeväisyysseura Apollo. Kummallakin ryhmällä on iso sija seuran toiminnassa ja sydämissä. Ilaman näitä joukkueita suuri määrä SJK:n identiteettiä olisi turhaa, tyhjää ja vailla merkitystä.

Tiikerereiden toiminta osoittaa, että meillä oikeasti kaikilla on merkitystä ja kaikista välitetään. Tiikerit on toiminut jo vuosia seurassa tarjoten loistavan liikuntamahdollisuuden kaikenikäisille. Tämä jatkuu tulevaisuudessakin ja on edelleen merkittävä asia meille kaikille.

Apollo puolestaan on joukkue, joka vilisee entisiä huippufutaajia, jotka haluavat antaa takaisin rakastamalleen lajille. Näytöt ovat siitä luokkaa, että tämä rakkausavioliitto pelaajien ja futiksen välillä on kestävää laatua.

Apollon kautta saatiin rakennettua kestävä silta Respect-rahastoon. Tänä vuonna rahaston kautta tuettu vähävaraisten perheiden lasten jalkapallon harrastamista noin 14.000 eurolla. Respect-Rahastoa ovat erityisesti tukeneet mm. Apollo, SJK-naiskatsomo (Jumppatapahtuma OmaSP:llä; sen tuotot), PerintäRitarit, Palloliitto, SJK-edustus/Kotijoukkue-päivä. ym.

Respect-rahasto takaa sen, että SJK:ssa ihan kaikilla on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa. Tervetuloa hyvään seuraan kastiin katsomatta!