Joulukalenterin luukku no 16

SJK:n joulukalenterin luukusta No 16 esiin tulee iankaikkisen wanha kuvatus. Tai no, ei nyt ehkä ihan iankaikkisen, mutta kuitenkin vuodelta 1961, eli ajastaikaa mennään taaksepäin lähes 60 vuotta.

Törnävän Pallo -55 oli tuolloin taaperoikäinen 6-vuotias seura, joka jo silloin alkoi järjestää kesäleirejä. Ensimmäiset leirit järjestettiin Seinäjärvellä, mistä myös tämä kuva on muistona.

Sittemmin seuran leiripaikaksi vaihtui Kihniön Pääjärvellä sijaitseva Pruukinranta. Erinomaisella tavalla kauaskatseinen seura lunasti tuolloin maa-alueen järven rannalta ja sitä on kehitetty tasaisen varmasti sielä saakka tähän päivään asti. Kehittäminen jatkuu edelleen ja nykyisin Pruukinranta tarjoaa kerrassaan mahtavat olosuhteet paitsi joukkueiden harjoitustapahtumille, myös seuraväelle.

Upean matala hiekkaranta suosii myös lapsiperheitä ja majoituskapasiteettia on hulppeasti kahden neljän hengen majoitusmökin ja päärakennuksen verran. Lisäksi Pruukinrannasta löytyy keittiörakennus ja grillikatos, sekä tietenkin futiskenttä.

Täältä meidän sivuiltamme löytyy linkki Pruukinrannan omille sivuille, jossa kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Siis sekä sivuilla, että Pruukinrannassa.