Joulukalenterin luukku No 18

Seuran joulukalenterin luukusta no 18 kurkkii Esa ”Eski” Haanpää, joka on itse pitkänlinjan seuramies. ”Eski” on omalla pelaajaurallaan esiintynyt TP-55:n, Seinäjoen Sisun, Kauhajoen Karhun ja Seinäjoen Työväen Urheilijoiden väreissä.

Suomen parhaaksi juniorivalmentajaksi vuonna 2006 valittu ”Eski” teki seuran kanssa juuri kolmivuotisen sopimuksen ja lähti yhdenlaiseen projektiin, jonka tavoitteena on viedä nykyinen D13-ikäluokka Kai Pahlman –lopputurnaukseen C15-ikäisinä.

Valmentajana ”Eskillä” on kannuksia niin TP-55:stä, SJK:sta kuin FC Kiistostakin. Pestrejä on ollut yhtä lailla junnuissa kuin edustusjoukkuetasollakin.

”Eski” kuvailee nykypäivän SJK:n junioripuolta kehittyväksi, laadukkaakss, ja sellaiseksi seuraksi, missä pelaajien ja toimijoiden on hyvä olla. Toiveena jatkossa on, että seuraan saadaan lisää koulutettuja valmentajia, tulevaisuudessa oma halli, myös tytöt mukaan seuran toimintaan tulevaisuudessa.

Liverpoolin kannattajaksi tunnustautuva ”Eski” saa tänään jännittää, miten punakoneella menee seurajoukkueiden MM-kisoissa Qatarin Dohassa kun vastassa on meksikolainen Monterrey.