Joulukalenterin luukku no 23

Päivä ennen kuin aatto koittaa SJK-junioreiden joulukalenterin luukku tuo esiin vuoden 2011 A-nuorten SM-sarjan pronssijoukkueen, jonka mitalit jaettiin Keskuskentällä nousukarsinta ottelun SJK v BK-46 yhteydessä.

Joukkue voitti ratkaisevassa kamppailussa Kuopion Palloseuran vieraissa numeroin 3-2 ja otti näin SM-pronssia. Vielä noin vartti ennen loppua vierasjoukkue oli tappiolla, mutta lopussa nuoret kerholaiset iskivät kaksi tärkeää maalia Joonas Kuivalaisen tasoitettua kamppailun 76. minuutilla ja Erno "Ruisku" Ruismäen viimeisteltyä voittomaalin 90. minuutilla.

Kamppailun ensimmäisen osuman viimeisteli tulevalla kaudella Veikkausliigassa FC Lahtea edustava Kalle Taimi. Veikkausliigassa tuosta joukkueesta nähtiin viime kaudella Joona Lautamaja, hiukan ironisesti, juuri KuPS:n asussa.

KuPS – SJK 2-3 (0-1)

34 min 0-1 Kalle Taimi 50 min 1-1 Juho Karvonen 59 min 2-1 Jeremias Kettunen 76 min 2-2 Joonas Kuivalainen 90 min 2-3 Erno Ruismäki