Jykän maaleista ei apua

Jykän maaleista ei apua Entinen TP-Seinäjoen pelaaja, Jyrki Saranpää, nosti kahdella maalillaan VPS:n tasoihin ja jatkoajalle Suomen Cupin ottelussa AC Oulua vastaan, mutta se ei riittänyt, vaan vieraat kaatoivat VPS:n Hietalahdessa numeroin 3-2.Saranpää kavensi ensin tilanteeksi 1-2 ja tulitti vielä kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua tasoituksen, joka vei ottelun jatkoajalle.Kaukana ei ollut hattutemppukaan, sillä oululaisten maalissa Jani Vianderin onnistui olla oikeassa paikassa "Jykän" ohjattua mainiosti Ollon keskityksen läheltä ylös.”Jykä” pelasi täydet 120 minuuttia ottelussa, jossa myös TP-Seinäjoen kasvatti Jyri Hietaharju näytti pelaavan kevätkesän parasta peliään. Toinen oranssipaitojen kasvatti, Ville Ylinen, puolestaan pääsi jatkoajalla kehiin. Janne Ahola istui ottelun maalivahtivalmentaja Jari Kujalan seurana VPS:n penkillä oltuaan kuumeessa vielä ennen ottelua.VPS sai kyseenalaisen kunnian olla ensimmäinen Veikkausliigajoukkue, joka putosi Suomen Cupista tällä kaudella.