Jylpystä vuoden nuorisovalmentaja

SJK-junioreiden Jyri Hietaharju valittiin Suomen Palloliiton Vaasan Piirin vuoden nuorisovalmentajaksi. Hyvällä omalla tunnolla voi sanoa, että valinta osui paitsi hienoon mieheen, myös loistavaan valmentajaan, joka johdatti viime kaudella seuran B-juniorit ikäluokan SM-sarjassa neljänneksi.

Hietaharju on seurtan oma kasvatti, joka pelaajaurallaan edusti Törnävän Pallo -55:n lisäksi lainapestillä Kakkosessa rovaniemeläistä FC Santa Clausia, sekä Veikkausliigassa ja Ykkösessä Vaasan Palloseuraa ennen kuin palasi kotikaupunkiinsa ja Seinäjoen Jalkapallokerhoon kaudelle 2012. Pelaajaurahan ei suinkaan päättynyt SJK:ssa, vaan jatkui hyväntekeväisyysseura Apollon väreissä, eikä loppua uralle ole edes näkyvissä.

Valmentamisen "Jylppy" aloitti jo VPS-aikanaan ollen mukana myös Vaasan Piirin piirijoukkueiden valmennushommissa. Jo alkaneella kaudella B-juniorit ovat edelleen hänen vastuullaan, mutta vastuualue on kasvanut myös seuran valmennuspäällikön rooliin. B-junnujen lisäksi "Jylppy" koutsaa seuran E10-junioreita.

Koko seuraväki onnittelee "Jylppyä" valinnasta.