Kahden maalin takaa tasoihin

VPS v SJK 2-2 (1-0)

25 min 1-0 Oskari Järvinen 39 min 2-0 Lenni Autio

52 min 2-1 Viljami Visuri

56 min 2-2 Viljami VisuriSJK:n nollaseiskat hakivat pisteen lisää Mustasaaren Botniahallissa pelatussa Liiga Pohjoisen karsintaottelussa. Vastassa oli VPS07 ja peli päättyi tasalukemiin, 2-2, vaikka kotijoukkue pääsikin jo kahden maalin johtoon. Ensimmäinen puoliaika pelattiin VPS:n johdolla. Ajassa 25 min VPS:n Oskari Järvinen laukoi SJK:n verkkoon 1-0. Toinen puoliaika alkoi VPS:n Lenni Aution laukaisemalla 2-0 maalilla ajassa 39 min.

Tämän jälkeen SJK aloitti taistelun. SJK:n maalikuninkaaksi tässä ottelussa nousi Viljami Visuri. Visuri iski VPS:n maaliin kahdesti ajassa 52 min ja 56 min.

SJK YJ nousi sarjataulukossa toiseksi heti Närpiön Kraft P07 joukkueen jälkeen, vaikka pelejä on takana vain kaksi. Pisteitä on kertynyt yhdestä voitetusta ja yhdestä tasan pelatusta ottelusta. Kolmantena taulukossa on FF Jaro YJ kolmella pelatulla pelillä. Seuraava karsintaottelu pelataan 11. 3.2020. Vastassa sarjan kolmonen Pietarsaaren FF Jaro YJ.