Kaikki mukaan liigakatsomoon

‍Kärkikamppailu SJK vs. HJK torstaina OmaSp Stadionilla

Veikkausliigassa ilman tappioita toistaiseksi jyräävät SJK ja HJK kohtaavat kiirastorstaina 18.4. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. HJK on pelannut yhden ottelun enemmän ja se on siitä saadun tasapelin turvin SJK:n edellä yhdellä pisteellä sarjan kärjessä. SJK on toisena ja voitolla menisi sarjan piikkipaikalle.

Pelipäivälle on luvattu uskomattoman lämmintä ja kaunista säätä, joten kannattaa tulla viihtymään OmaSp Stadionille huippuottelun pariin. Ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa. Otteluun pääsee Stadionbusseilla ja pelissä on paljon oheistapahtumaa sekä palveluja, joista voit lukea lisää tämän otteluennakon loppuosiosta.

– On todella hienoa aloittaa kausi kahdella voitolla ja kuudella pisteellä. Se antaa pelaajille itseluottamusta, poistaa hermoilua ja antaa rauhan tehdä asioita parhaalla mahdollisella tasolla. Tietenkin seuraava ottelumme on erittäin tärkeä, jos haluamme saavuttaa kärjen, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

– HJK:lla on jonkin verran uusia pelaajia ja he ovat myös muuttaneet pelisysteemiään hieman. Myös meillä on uusia pelaajia ja uskonkin, että molemmilla joukkueilla on niin monia laatupelaajia, että näemme taatusti laadukkaan ottelun. Me luotamme ja keskitymme vain omaan peliimme, emme niinkään mieti mitä heillä on tarjolla meille, vaan enemmän mitä me voimme tarjota heidän varalleen, Eremenko jatkaa.

– Meillä on hyvä tunnelma nyt joukkueessa ja pelaajia on tullut takaisin loukkaantumisista. Uusi hyökkääjä Batista on päässyt harjoittelemaan meidän kanssamme ja on tarvittaessa valmis peliin. Meidän tulee kuitenkin olla tarkkana hänen sopeutumisensa kanssa ja meillä onkin nyt hyvä kilpailutilanne joukkueessa. Se onkin tarpeen, sillä nyt meillä alkaa pelijakso, jossa meillä on neljä ottelua neljän päivän välein. HJK, Ilves, VPS ja KPV. Me tarvitsemme silloin jokaista meidän pelaajaamme. Minun ja minun staffini tehtävänä on pitää huolta, että emme ylikuormita ketään pelaajistamme, sanoo Eremenko vielä lopuksi.

Yksi pelaaja on ollut SJK:n kahdessa ensimmäisessä pelissä isossa roolissa ja tulee olemaan sitä taatusti myös torstaina.

– Jokainen ottelu on tärkeä ja jokaisessa ottelussa on panoksena kolme pistettä. Mielestäni meillä on hyvä joukkue, hyviä pelaajia ja me todella osaamme pelata jalkapalloa. Kunnioitamme tottakai jokaista vastustajaa, mutta emme myöskään pelkää ketään, sanoo SJK:n laitahyökkääjä Denys Oliinyk.

Oliinyk on osunut kahdessa ottelussa yhtä monta kertaa ja erityisesti maali viime viikonloppuna Interin verkkoon oli komea yksilösuoritus.

– Torstaina me annamme kentällä kaikkemme ja tulemme taistelemaan ensimmäisestä viimeiseen minuuttiin, jotta voitamme sen ottelun. Olen siihen myös itse täysin valmiina, Oliinyk jatkaa.

Veikkausliigan ottelu SJK – HJK torstaina 18.4. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Peli näkyy suorana Ruutu-palvelusta ja se on myös vedonlyönnin kohteena.

Stadionilla portit ja Carlsberg Sports Bar aukeaa klo 16:30 ja muut palvelut klo 17:30. Paikalle tulevat HJK-kannattajat sijoitetaan Itäpäätyyn lohkoon 114, missä heille on omat palvelut ja sisäänkäynnit, omine lipunmyynteineen. Lue lisää järjestelyistä tämän ennakon loppuosiosta.

Lue lisää molemmista joukkueista sekä ottelun järjestelyistä, SJK:n otteluennakosta:http://www.sjk.fi/w/karkikamppailu-sjk-vs–hjk-torstaina-omasp-stadionilla

Linkki 1