Kaikkien aikojen päätöstilaisuus

SJK-juniorit vietti kauden päätöstilaisuuttaan Seinäjoen Ravikeskuksen tiloissa. Näyttää siltä, että nämäkin tilat jäävät auttamatta pieniksi, sillä tuhatpäinen väki täytti paikan totaalisesti. Koskaan aiemmin ei kauden päätösjuhlallisuuksia ole vietetty noin tuhannen ihmisen voimin.

Tilaisuuteen olivat saapuneet myös Seinäjoen Jalkapallokerhon Veikkausliigassa pelaavan joukkueen kapteenistoon kuluvat Mehmet Hetemaj ja Mihkel Aksalu, jotka suorittivat erikoispalkintojen jakamisen. Heidän lisäkseen myös SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki ja tekninen johtaja Richie Dorman olivat saapuneet paikalle.

Seuran puheenjohtajan, Jukka Saarijärven, juontamassa tilaisuudessa eittämättömiin kohokohtiin kuuluivat hyväntekeväisyysseura Apollon ja SJK:n naiskatsomon merkittävät lahjoitukset junioripuolen Respect-rahastoon. Nopean laskutoimituksen myötä voi todeta rahaston saaneen tililleen tänäkin vuonna ystävällisiltä ihmisiltä hyvään tarkoitukseen massiiviset hiukan vajaat 11 000 € riihikuivaa rahaa. Näilläkin rahoilla mahdollistetaan vähempiosaisten harrastusmahdollisuudet.

Palkintojakin jaettiin ihan tuhoton määrä. Seurassa on perinteisesti ollut tapana, että jokainen pelaaja palkitaan, niin tälläkin kertaa. Alempa löytyvät erikoispalkintojen saajat ja täältä voi kurkkia koko kirjon, sekä erikoispalkintojen perustelut.

                                           

Vuoden junioripelaaja: Kaapo Kotila                                         

Esimerkkinuori: Atte Kiviluoma

Vuoden valmentaja: Esa Haanpää                    

Vuoden Nappulatoimija: Heli Peltokangas              

Askon maalivahtimalja: Saku Kankaanpää

SJK – perhe: Satu ja Antti Peltosen perhe

Tero Mäntylän Respect-palkinto: Lauri Pelkkikangas

Apollon kiertopalkinto: Harri Lampimäki

JUKAN malja: Arttu Aromaa

Vuoden Jokeripalkinto: Lapuan Virkiän JP-jaosto