KajHa kaatui

KajHa kaatui TP-Seinäjoki – KajHa 2-0 (2-0)14 min 1-0 Ville Pekkanen40 min 2-0 Mikko YlihärsiläKajaanin Haka sai pirteästä esityksestä huolimatta poistua aurinkoiselta Keskuskentältä ilman pisteitä, kun vahvistunut TP-Seinäjoki jatkoi voittoputkeaan Kakkosen itälohkossa."Tulosta ei tullut, vaikka töitä tehtiin kiitettävästi", Hakan valmentaja Pekka Kemppainen tiivisti omiensa iltapuhteen.KajHa yllätti liikkuvalla ja aggressiivisella pelillään, mutta ottelun kulku pysyi kaikesta huolimatta kohtuullisen hyvin TP:n kontrollissa. Keskialueella oranssipaidoille tuli liikaa pallonmenetyksiä, joista vieraat pääsivät muutamaan otteeseen vastahyökkäyksiin."Ei meillä ollut suurta hätää missään vaiheessa. Pikku hiljaa kuntopohja sallii aktiivisemman pelaamisen. Lähdettiin tarkoituksella varovasti liikkeelle, että paukkuja riittäisi vielä toisellakin jaksolla", TP:n luotsi Veli-Matti Latosaari selvitti.Kotijoukkueen uudet vahvistukset esiintyivät molemmat edukseen. Taitojaan esitellyt Alex Lopez syötti vartin kohdalla taakse Marko Hutulle, jonka veto osui tolppaan. Ensimmäisenä irtopalloon ehti Ville Pekkanen siirtäen sen verkkoon. Vähän ennen taukoa Lopez heitti laidasta loistavan läpisyötön Mikko Ylihärsilälle, joka tuikkasi TP:n kahden maalin johtoon."Kaverit toivat uusia ulottuvuuksia meidän pelaamiseen. Varsinkin Alex näytti, että pelaamisesta pitää osata nauttia", Latosaari oli tyytyväinen Lopezin ja Ylihärsilän panokseen.Ylihärsilällä oli maalin lisäksi pari muutakin maukasta paikkaa. Miehen ottelukunto ei ole vielä paras mahdollinen, koska peliaika on alkukaudella jäänyt vähiin. Sama pätee Lopeziin, joka kuitenkin pelasi täydet minuutit.TP:n maalivahti Jukka-Pekka Kivimäki näytti torstaina parhaita puoliaan torjumalla komeasti ylänurkasta lähes varman maalin. Jani Asuintupa oli alussa vaikeuksissa, mutta pelasi hienon toisen jakson. Pasi Oksanen ja Tiitus Lehtinen puuttuivat kotijoukkueen kokoonpanosta jalkavammojen takia.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Asuintupa, Niemi, Nuojua, Saranpää, Mäkipelkola (84. Salo (v)), Huttu, Mäki-Maunus (71. Wahlsten), Pekkanen, Lopez, Ylihärsilä (66. V. Kivimäki)