Kaksi tappiota tytöille

SJK-junioreiden tyttöjen nollakutosten ottelut T14-ikäluokan Liiga Pohjoisen kotiturnauksessa päättyivät kahteen tappioon. Vastassa olivat Oulun seudulta ensin Oulu Nice Soccer ja toisessa kamppailussa Ajax Sarkkirannan ja Oulunsalon Pallon yhdistelmäjoukkue.

Aamupäivän koitoksessa ONS voitti kamppailun numeroin 3-0 (2-0) ollen kamppailussa vahvempi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Jollakin tavoin vieraiden tekeminen oli tasaisempaa ja valmiimpaa. Eipä silti, pelin sisällä nähtiin toki kotijoukkueen tytöiltäkin hyviäkin suorituksia, vaikka sen enempää maalien kuin pisteiden makuun ei tälläkään kertaa päästy.

Päivän toinen ottelu sen sijaan alkoi surkeimmalla mahdollisella tavalla Ajax/OsPa YJ:tä vastaan, sillä pallo oli kahdesti SJK-junioreiden maalissa alle kahden minuutin. Jos tuon kaksiminuuttisen unohtaa, peli oli ensimmäisen puoliajan osalta ihan tasainen. Silti kun nuo maalit lasketaan, loppunumerot eivät mairittele, sillä ne kirjattiin täysin identtisesti 3-0 (2-0).

Näytti siltä, että vierailleilla joukkueilla oli enemmän rutiinia ja suoritusvarmuutta. Niiden hankkimiseen on olemassa vain yksi lääke, eli treeniä treeniä. Ei se sen ihmeellisempää ole.

Päivän kahdessa muussa ottelussa WFA/BK-48 YJ hävisi Ajax/OsPa YJ:lle 3-2 napaten kuitenkin toisesta matsistaan tasapelin ONS:aa vastaan numeroin 1-1.

SJK-junioreiden tytöt pelaavat seuraavan kerran Liiga Pohjoisen otteluita 9. elokuuta Jyväskylässä, missä vastaan asettuvat Palokan Riento ja Jyväskylän Pallokerho.