Kaksi voittoa Huuhkajapäivän peleistä

Keskiviikkona 10.1 pelattiiin 2004 ikäluokan Huuhkajapäiväturnaus Seinäjoella Wallsport-Areenassa- Päivän Ensimmäisessä pelissä kohtasivat rakkaat naapurukse.

SJK-j – VPS-j 2-1 (1-0)1-0    17 min    VPS-j oma maali    (Onni Mannila)1-1    33 min2-1    42 min    Kaapo Kangaskokko (Vili-Verneri Tuisku)Ottelu alkoi SJK-junioreiden kohdalta pirteästi. Heti alusta alkaen kotijoukkue otti pallonhallinnan ja hallitsi peliä. Muutamia maukkaita maalipaikkoja luotiin mukavien pelisommitelmien jälkeen. VPS-juniorit pyrki nopeilla tilantevaihdoilla pelaamaan pallon vaaralliselle kärkiparilleen. Yläalueen prässi puri hyvin vastustajaan Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan varsin hyvää pelaamista kotijoukkueen osalta.Toinen puoliaika ei alkanut yhtä pirteästi. Pieni suvantovaihe tuli peliin ja peli ei ollut ihan kontrollissa. Pallonhallinta oli kuitenkin kotijoukkueella, ei tosin niin selvästi ja VPS-juniorit pystyi muutamalla terävällä vastaiskulla aiheuttamaan vaaratilanteita ja sai mm. rankkarin, jonka kotijoukkueeen maalivahdeista torjuntavuorossa ollut Saku Kankaanpää torjui.VPS-junioreiden tasoitusmaali syntyi, kun keskialueella tuli menetys ja siitä vastaisku ja taululle tasoitus 1-1.Toisen jakson edetessä kotijoukkue sai rivinsä paremmin järjestykseen ja ansaittu johtomaali syntyi 42 min kohdalla, kun Kaapo Kangaskokko pääsi hyvän pystysyötön jälkeen karkuun ja sijoitti hallitusti takakulmaan.SJK -juniorit oli pelissä hallitsevampi joukkue ja kotijoukkueen voittoa voidaan pitäisi peliin nähden ansaittuna.Toinen peli pelattiin Pietarsaaren Jaroa vastaan.

SJK-juniorit – FF Jaro 2-0 (1-0)1-0    16 min    Miro Koskiniemi    (Veeti Ristilä)2-0    46 min    Luukas Ventelä    (Elari Hautamäki)Tähän peliin peliryhmitykseen tehtiin kaikkiaan 6 muutosta ekaan peliin nähden.Alku oli hieman sekavan tuntuista. Pelin edetessä ote siirtyi hienokseltaan kotijoukkueelle ja peli petraantui pikkuhiljaa.Johtomaali syntyi hyvän syöttötyöskentelyn jälkeen ja maalia edelsi pidempi syöttöketjun sarja. Veeti Ristilä kuljetti päätyyn, antoi syötön takavistoon ja Miro Koskiniemi latasi takakulmaan 1-0.Toinen jakso oli kokonaisuudessaan parempi esitys kotijoukkueelta ja maalipaikkoja oli useampaankin osumaan.Kotijoukkueen maalilla pelannut Osku Hautala pääsi suhteellisen helpolla ja eikä joutunut torjumaan toisella jaksolla lainkaan.SJK-junioreiden toinen maali syntyi kun Elari Hautamäki harhautteli hienosti pari vierasjoukkueen pelaajaa, syötti takaviistoon ja pallo maalissa Luukas Ventelän toimesta.Kokonaisuudessaan päivästä jäi ihan positiivinen kuva ottaen huomioon, että hyökkäyspeliä ja murtautumista ei ole juurikaan vielä ehditty harjoitella sen jälkeen, kun uusi harjoituskausi alkoi. Pientä intensiteetin kohotusta odottaisi tietyiltä pelaajilta, mutta vastaavasti muutamilla pelaajilla se on taas lähes kiitettävällä tasolla.Mutta ei muuta kuin eteenpäin ja päivän päätteksi todettiinkin, että "harjoituksia kyllä pitää / saa vielä jatkaa”…….ainakin tiettyhen asioiden kohdalta. Ja nimenomaan positiivisessa mielessä!