Kaksi voittoa karsinnoissa

Lauantai oli erinomaisen mainio päivä SJK-junioreiden joukkueille Liiga Pohjoisen karsintaotteluissa. Vieraskentällä nähtiin jopa junioritasolla melko poikkeuksellinen teurastus, kun SJK kaatoi FC Ylivieskan P14-ikäluokan karsinnassa peräti 15-0. Aleksi Naamanka pommitti ottelussa neljä osumaa ja Taavi Kangaskokko kolme.

Aikamoista menoa vieraskentällä siis. Vierasvoitto tarkoitti myös sitä, että joukkue varmisti samaan aikaan myös karsinnan ykkössijansa ja jää nyt odottelemaan varsinaisia sarjamatseja.

Lähes samaan aikaan Kyrkösjärven tekonurmella P13-ikäluokan vastaavassa karsintamatsissa kotijoukkue kuritti Kokkolan Pallo-Veikkoja selkein 6-0-numeroin. Tässäkin matsissa maalintekijöirä löytyi muuten sangen laajalta rintamalta kuuden eri pelaajan saatua nimensä historiatilastoihin.

Voitto takasi myös P13-karsintasarjassa sen, että SJK-juniorit tulee pelaamaan Liiga Pohjoisen sarjavaiheessa tänäkin kesänä. Karsinnan voitto ratkaistaan viimeisessä matsissa, jossa vastassa on todella vahva Närpes Kraft.

Päivän ainoa tappio tuli P12-junioreiden Kakkosen matsissa Jouppilanvuoren tekonurmella. VPS-juniorit ratkaisi matsin jo ensimmäisellä puoliajalla karattuaan viiden maalin johtoon. Toisella jaksolla SJK oli pelissä paremmin mukana, mutta vieraat veivät lopulta voiton melkoisissa maalijuhlissa mukanaan numeroin 9-4.

Parista matsista tuli kuviakin muistikortille. Alla olevista linkeistä voi käydä tsekkailemassa, ketä kuvissa kurkkii.