Kaksijakoinen tasapeli

Kaksijakoinen tasapeli TP-Seinäjoki – GBK 2-2 (0-2)26 min 0-1 Toni Wentin37 min 0-2 Max Åström45 min 1-2 Jarno Takamäki57 min 2-2 Jarno TakamäkiTP-Seinäjoen B-junioreiden esitys kotikentällä sarjassa vielä ilman voittoja edennyttä GBK:ta vastaan oli ensimmäisen puoliajan osalta täysin luokaton. Toisella puoliajalla joukkue kuitenkin heräsi pelaamaan ja sai noustua tasoihin. Silti tasatulos maistui enemmän tappiolta, sillä paikkoja kotijoukkueella oli iskeä 5-6 maalia.Vieraat pelasivat ensimmäisellä puoliajalla selvästi kotijoukkueetta ahnaammin ja halusivat voittaa matsin. Ensimmäisen maalinsa GBK teki kulmurin jälkitilanteesta Toni Wentinin viimeisteltyä maalin. Toinen maali syntyi juuri ennen tauko isäntien pelattua löysästi puolustuspäässä. Näin Max Åström vei vieraat kahden maalin johtoon.Jo ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueella oli tekopaikkoja, mutta ne kaikki tuhlattiin. Paras paikka syntyi kun kotijoukkueen parhaimmistoon kuulunut Jarno Takamäki petasi Henri-Matias Latosaarelle tyhjän maalin. Siitäkään ei palloa kuitenkaan saatu verkkoon ja näin tauolle mentiin kahden maalin vierasjohdossa.Toisella puoliajalla TP-Seinäjoki sai juonesta kiinni ja kun puoliaikaa oli pelattu viisi minuuttia, loi Jesse Jääskeläinen Takamäelle paikan, josta ”Jarski” ei erehtynyt. Takamäki oli uudelleen asialla 12 minuuttia myöhemmin Niko Lehdontien upean nousun jälkeen. Takamäen iltapäivän toisen maalin jälkeen pelattiin loppuun saakka miltei totaalisesti yhteen maaliin. Silti vieraiden onnistui tuurillakin pitää piste itsellään.Tasapeli oli harmillinen takaisku kotijoukkueelle, mutta sen enempää joukkue ei oikein heikon ensimmäisen jakson jälkeen pelistä ansainnutkaan.Joukkueesta olivat sivussa kolhujen takia Jaakko Lampi ja Juuso Koskela. Myös Jaakko Vähäpesolan loukkaantuminen jo vajaan vartin jälkeen oli paha isku ryhmälle. Siitä huolimatta, että kolhut koettelevat olisi muulta porukalta nyt syytä löytyä enemmän halua ja asennetta. Jos nuorukaiset esiintyvät kuin ensimmäisellä puoliajalla, jokainen peli tulee olemaan vaikea loppukauden ajan.Toki muutamat pelaajat esiintyivät edukseen etenkin toisella puoliajalla. Vili Rajamäki ja Henri Huilla olivat yhdessä vaihdosta tulleen Miika Korpelan ja kaksi maalia tehneen Jarno Takamäen kanssa hyvin esillä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (41. Tuomas Karjanlahti), Henri Huilla, Jesse Jääskeläinen (v), Vili Rajamäki, Jarno Takamäki, Saku Koskinen (41. Miika Korpela), Niko Nauholz, Niko Lehdontie, Juho Pajula, Akseli Metsä-Ketelä (25. Henri-Matias Latosaari), Jaakko Vähäpesola (13 min Teemu Penninkangas)